Roger Escoruela i Ramon Terrats causen baixa

Els futbolistes Roger Escoruela i Ramon Terrats no continuaran vinculats a la UE Sant Andreu. Ambdós jugadors han defensat la quadribarrada una temporada i són les primeres baixes confirmades del primer equip andreuenc després d’acabar la temporada 2019/2020.

Roger Escoruela va arribar al Sant Andreu l’estiu del 2019 procedent del CD Vitòria i en l’única temporada que ha estat al Club andreuenc ha sigut un jugador important al lateral esquerre. Enguany ha disputat 23 partits amb la quadribarrada (22 de lliga i 1 de la promoció d’ascens a Segona Divisió B) en què ha marcat 2 gols i repartit 3 assistències.

Ramon Terrats ha viscut la seva primera temporada com a amateur al Sant Andreu. Va arribar al club andreuenc l’estiu del 2019 procedent del Juvenil A del CF Damm i en la seva primera temporada fora del futbol formatiu ha demostrat el seu bon nivell defensant la quadribarrada.

El jove mig centre ha disputat aquesta temporada 18 partits amb el Sant Andreu (17 de lliga i 1 de la promoció d’ascens a Segona Divisió B) en què ha repartit 1 assistència.

Des de la UE Sant Andreu volem agrair a Roger Escoruela i Ramon Terrats la seva professionalitat i treball durant tota aquesta temporada i desitjar-los molta sort i èxits en el futur.

Imatge: Roger Escoruela i Ramon Terrats amb el Sant Andreu. | Judit Andreu – UESA

PLANTILLA 2019/2020

Porters: –
Defenses : –
Migcampistes: –
Davanters: –
Baixes confirmades: Roger Escoruela i Ramon Terrats

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS