Manu Lanzarote torna al Narcís Sala

El futbolista ha signat contracte per dues temporades i torna al Narcís Sala onze temporades després per a reforçar la línia d’atac del Sant Andreu.

Manu Lanzarote (20/01/1984) torna al Sant Andreu. El mitjapunta i extrem ha signat contracte per dues temporades i es converteix en el cinquè fitxatge d’aquest estiu. ‘Lanza’ ha acceptat el repte de tornar per a rellançar el projecte esportiu dels quadribarrats.

En la seva primera etapa al Sant Andreu (2007-2010), Lanzarote va ser un dels homes claus en aconseguir l’ascens a Segona ‘B’ la campanya 2007/2008 en què va marcar tres gols en els quatre partits de la promoció d’ascens, un contra l’Haro i dos enfront de l’Arandina.

També va disputar dos ‘playoff’ d’ascens a Segona ‘A’ les temporades 2008/2009 i 2009/2010 com a andreuenc, sense poder pujar de categoria i sobretot el segon que no va ser reeixit per la polèmica tercera eliminatòria amb el Barça ‘B’. Els andreuencs van caure eliminats per un penal inexistent al partit d’anada. En aquestes dues temporades a Segona B Lanzarote va disputar 74 partits i va marcar 19 gols.

Lanzarote ha estat un rodamón del futbol. Ha jugat a Tercera, a Segona ‘B’, a Segona ‘A’ en diversos clubs, a més de Primera Divisió. També ha tingut una experiència fora del futbol català i espanyol, a Grècia i a l’Índia, d’on va tornar per a aconseguir l’ascens amb el CE Sabadell a la Segona ‘A’ la temporada passada.

A més de la qualitat coneguda per tothom, Lanzarote aportarà experiència i veterania a un vestidor renovat i amb l‘ambició i la il·lusió de fer una gran temporada. ‘Lanza’ s’incorporarà dimarts vinent a l’inici de la pretemporada del Sant Andreu.

Benvingut, Manu!

PLANTILLA TEMPORADA 2020/2021

Porters: Arnau Riera i David Aragón
Defenses: José Antonio Llamas, Joan Noguera, Oumar Bah, Alberto Carroza i Yaya Sidibe
Migcampistes: Ton Alcover, Víctor Alonso, Juanan Gallego i Lawson Sunderland
Davanters: Marcel Serramitja, Jorge Carreón, Àlex Poves, Franco Ezequiel González i Manu Lanzarote
Baixes confirmades: Roger Escoruela, Ramon Terrats, Sergi Serrano, Carlos Craviotto, Laro Setién, Jaume Villar, David Serrano, Josu Rodríguez, Elhadji Baldeh i Sergi Moreno

Fotografia: Lanzarote, en una imatge d’arxiu. | UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS