Acord de col·laboració amb el Kerteh FC

La UE Sant Andreu anuncia un acord de col·laboració oficial amb el Kerteh FC (Malàisia), que formarà part del Programa d’Associació Internacional del Club.

Aquesta col·laboració permetrà el que els futbolistes de l’acadèmia en Kerteh FC es nodreixin dels coneixements tècnics dels entrenadors de la UE Sant Andreu i els brindarà oportunitats i beneficis per a ajudar a promoure el desenvolupament del club.

El president del Kerteh FC, Mohd Razeman Mat Nashim, s’ha mostrat optimista i satisfet amb l’acord i creu que el Sant Andreu pot ser un lloc per a millorar el desenvolupament dels futbolistes que tenen l’ambició de millorar el seu joc i tenir nous objectius. RIERASPORT ha estat l’assessor tècnic de l’acord.

El Programa d’Associació Internacional permet de donar a conèixer la UE Sant Andreu arreu del món, formar futbolistes estrangers que vénen a entrenar-se al Narcís Sala i obtenir una font d’ingressos per al Club en un moment especialment complex per la crisi de la covid-19.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS