Busquem a les primeres noies que van vestir la quadribarrada

La història del femení del Sant Andreu comença als anys setanta.

Estem buscant a les dones que apareixen en aquesta fotografia feta als anys setanta. Elles van ser les primeres jugadores del Femení del Sant Andreu. Són un testimoni històric d’un llegat que el club continua amb el projecte FEM UESA, que creix des de la temporada passada.

Volem conèixer la seva experiència i història vestint la quadribarrada i que també representin al club a unes jornades que s’organitzaran la primavera vinent a Sant Cugat per celebrar els cinquanta anys de futbol femení, si la situació sanitària ho permet.

Si reconeixeu a algú d’aquesta fotografia, no dubteu en posar-vos en contacte amb premsa@uesantandreu.cat.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS