Remuntada vibrant del Sant Andreu (1-2)

El Sant Andreu se situa líder en solitari gràcies a una remuntada contra l’Horta al Feliu i Codina, amb gols de Kuku i Serramitja els últims cinc minuts del partit.

El Sant Andreu i l’Horta han disputat un derbi molt igualat a porta tancada. Els quadribarrats han jugat en general amb més paciència i construint la jugada, mentre que els hortencs han apostat per un joc més directe. D’oportunitats, però, n’hi ha hagut poques en una primera meitat travada i intensa, amb protagonisme per les accions defensives.

Els andreuencs han trobat espai a la banda dreta, per on Llamas i Baquero atacaven amb superioritat amb el suport de Carreón. Lanzarote, de falta directa, ha provat el nou porter local, Luisma, que ha enviat el xut a córner (15’), i Kuku ha rematat una centrada per sobre del travesser (24’). Arnau pràcticament no ha hagut d’intervenir gràcies a la bona defensa del Sant Andreu.

A la represa, l’Horta ha tingut una primera oportunitat en una rematada de cap de Genís (52’). Els quadribarrats mantenien el control, però en una pèrdua Sergi Moreno ha avançat fins la frontal i amb un gran xut ha avançat els blanc-i-negres (58’). El gol ha deixat el Sant Andreu tocat, i el travesser i una gran aturada d’Arnau han negat el gol a Buba (67′).

Azparren ha sacsejat l’equip amb els canvis i el Sant Andreu ha recuperat una certa calma per a afrontar els minuts finals. Els andreuencs han començat a atacar amb més paciència i han minimitzat les pèrdues que afavorien els contracops de l’Horta. Kilian, que s’ha engrandit a l’esquerra, ha fet una centrada que Serramitja no ha aconseguit de rematar a dins (74′).

Quedaven els últims minuts, els més vibrants del partit. Kuku, molt intel·ligent, ha forçat un penal, però l’execució no ha estat bona i Luisma l’ha blocat (77′). El Sant Andreu ha percudit tot cercant l’empat i Kuku, incansable, s’ha redimit. Ferrón ha assistit amb el cap, Luisma ha fet una sortida en fals i el ‘9’ quadribarrat ha anotat a plaer (89′).

S’han afegit quatre minuts i tot era possible. Luisma ha evitat el gol de Serramitja amb una bona parada (93′), però no ha pogut fer res a la jugada següent, l’última del partit. De nou Ferrón ha tocat amb el cap per a assistir Kuku, el xut forçat l’ha fregat el porter amb els dits i Serramitja ha arribat llençant-se al segon pal per a anotar el gol del triomf.

El Sant Andreu ha consumat una remuntada èpica per derrotar l’Horta a domicili i anotar-se tres punts més a la classificació, que el situen com a únic líder provisional de la taula. Diumenge vinent a les 17:00h, els quadribarrats rebran el Banyoles al Narcís Sala.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UA Horta (1): Luisma, Caparrós, Perone, Buba (Momodou, 69’), Edipo (Aleix, 80’), Coro (Adri, 52’), Manrique, Múrias, Adison (Èric, 80’), Genís i Pedro (Sergi Moreno, 52’).

UE Sant Andreu (2): Arnau, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Albertito, Carreón (Franco, 83’), Baquero (Serramitja, 69’), Lanzarote (Juanan, 69’), Poves (Ferrón, 58’) i Kuku.

Gols: 1-0 Sergi Moreno (58’), 1-1 Kuku (89’), 1-2 Serramitja (94’).

Àrbitre: Sr. Aguayo Prieto (del. Barcelona), ha amonestat Buba, Pedro, Manrique i Sergi Moreno pels locals i Yaya pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 3 del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Feliu i Codina.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS