Manu Lanzarote causa baixa

La UE Sant Andreu i Manu Lanzarote han rescindit el contracte del futbolista de mutu acord.

El Sant Andreu i Manu Lanzarote han donat per tancada de mutu acord la segona etapa del futbolista com a quadribarrat, que ja ha signat la rescissió del seu contracte. Lanzarote va decidir de tornar al Sant Andreu aquest estiu, després d’onze temporades. En aquesta segona etapa, ha jugat set partits de vuit possibles en aquest inici de lliga.

Durant el primer període com a quadribarrat (2007-2010), va ser un dels futbolistes claus en aconseguir l’ascens a Segona ‘B’ la temporada 2007/2008, en què va marcar tres gols en els quatre partits de la promoció d’ascens, un contra l’Haro i dos enfront de l’Arandina. També va disputar dos ‘playoff’ d’ascens a Segona ‘A’ les temporades 2008/2009 i 2009/2010 com a andreuenc, sense poder pujar de categoria. En aquestes dues temporades a Segona B Lanzarote va disputar 74 partits i va marcar 19 gols.

Des de la UE Sant Andreu agraïm a Lanzarote la seva dedicació i professionalitat, així com l’estima que sempre ha demostrat pels nostres colors. S’acaba un vincle professional, però persisteix l’emocional.

Et desitgem molta sort i èxits de cara al futur, Manu!

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS