Primera derrota al Narcís Sala (0-2)

El Sant Andreu ha cedit la primera derrota al Narcís Sala contra el Vilassar de Mar. Els quadribarrats no han pogut superar la defensa visitant, i Rosales i Pluvins han sentenciat el partit quan s’encarava la recta final.

El Vilassar de Mar s’ha endut els tres punts del Narcís Sala i han deixat el Sant Andreu sense lideratge. Els maresmencs arribaven a l’estadi andreuenc en el millor moment de la temporada i han demostrat ser un equip sòlid i eficaç, i de nou han posat moltes dificultats els quadribarrats.

La primera part ha estat de més domini del Sant Andreu, que no ha trobat el camí del gol malgrat intentar-ho en diverses ocasions. Els quadribarrats han començat creant perill des de la cantonada. Román ha blocat una rematada de Carroza (11’) i ha desviat un xut de Baquero (18’). També a pilota parada, el Vilassar ha fregat el gol en un tir creuat de Fran posterior a una falta lateral (27’).

L’oportunitat més clara l’ha tinguda Kuku, amb un cop de cap que no ha pogut dirigir entre els tres pals (36’), i ja a la segona part un defensa visitant ha tret un xut gairebé sota pals (63’). El Sant Andreu no ha pogut marcar el gol, i el Vilassar ha crescut amb el pas dels minuts fins que s’ha avançat. Aragón ha fet una aturada de mèrit en un xut des de la frontal, però Rosales ha anotat rematant el córner (70’).

Els visitants han avortat qualsevol reacció quadribarrada amb un segon gol, obra de Pluvins amb un xut des de fora l’àrea, fort i ajustat al pal (78’). Els últims deu minuts han estat pràcticament un tràmit, amb el Vilassar fent-se fort a l’àrea pròpia i desballestant els intents dels locals.

La primera derrota a casa deixa el Sant Andreu segon a la classificació, tot i que els andreuencs tenen un partit pendent. Diumenge vinent, toca refer-se en la visita al camp del Sants.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (0): Aragón, Yaya, Carroza (Llamas, 76’), Noguera, Kilian, Lawson (Franco, 84’), Víctor (Carreón, 76’), Baquero, Juanan (Ferrón, 61’), Serramitja i Kuku (Poves, 61’).

UE Vilassar de Mar (2): Román, Santi Varese, Canelada, Fran, Edu (Andrés Varese, 84’), Eslava, Pluvins (Marc Pascual, 84’), Soufiane (Ángel, 46’), Granero, Rosales i Aumatell (Cano, 58’).

Gols: 0-1 Rosales (71’), 0-2 Pluvins (78’).

Àrbitre: Sr. Arenas Mora (del. Figueres), ha amonestat Kilian i Poves pels locals i Granero i Canelada pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 del subgrup ‘B’ de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS