Desfeta a Banyoles (3-1)

El Sant Andreu ha perdut a Banyoles i encara no ha pogut guanyar en aquesta segona volta. Un penal dubtós ha permès a Pime avançar els locals a la primera part. A la segona, Noguera ha aconseguit empatar, però una desconnexió ha afavorit dos gols consecutius de Ferru i Pime que han sentenciat el partit.

Els quadribarrats han jugat una primera meitat intensa i igualada sota la pluja a Banyoles. Carreón, que ha creat molts problemes a la defensa amb la seva mobilitat, ha intentat el primer xut, blocat per Bartrina (9’) i Arnau ha volat per rebutjar el primer tir perillós dels locals a la jugada següent. La millor aturada, però, l’ha fet Bartrina, en una rematada de Serramitja (17’).

Roger Garcia, en dos xuts, també ha provat sort de cara a porteria. A la mitja hora l’àrbitre ha xiulat un penal molt protestat a l’àrea andreuenca per unes mans involuntàries, fruit d’un refús defectuós. Pime ha convertit la pena màxima enganyant Arnau (31’). Abans del descans, Noguera ha fregat l’empat en una rematada a la sortida d’una falta (41’) i el Sant Andreu ha reclamat un penal per una caiguda de Llamas a l’àrea.

A la represa, el Sant Andreu ha sortit amb empenta per a mirar de remuntar el partit. Bartrina ha salvat una rematada de Yaya al primer minut i Noguera ha aconseguit l’empat en un córner (64’). Tanmateix, el Banyoles ha tornat de seguida el cop amb dos gols de Ferru i Pime, que han aprofitat una desconnexió de l’equip.

Els quadribarrats han continuat atacant, però Bartrina ha tornat a treure un xut de Juanan (71’), mentre que Arnau també ha intervingut per evitar el quart gol dels banyolins. El Sant Andreu no ha pogut escurçar la diferència i el pas dels minuts ha consumat la derrota.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Banyoles (3): Bartrina, Ignasi, Botxi, Jordi Sala (Abel, 57’), Andreu Moreno, Pime (Gispert, 82’), Venzal, Bargalló, Momo (Ferru, 57’), Osuman (Pau Ribas, 40’) i Torreblanca.

UE Sant Andreu (1): Arnau, Llamas, Yaya, Noguera, Kilian, Múrias (Albertito, 79’), Roger, Carreón (Kuku, 61’), Baquero, Juanan (Poves, 73’) i Serramitja (Ferrón, 79’).

Gols: 1-0 Pime p. (32’), 1-1 Noguera (62’), 2-1 Ferru (63’), 3-1 Pime (65’).

Àrbitre: Sr. Alins Rodríguez (del. Vallès Occidental), ha amonestat Torreblanca pels locals i Múrias, Yaya i Noguera pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 15 del subgrup ‘B’ la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Miquel Coromina i Moretó.

RODA DE PREMSA DE MIGUEL ÁNGEL SAMPRÓN

RESUM DE BETEVÉ

Pendent.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS