Ramón Montilla serà el segon entrenador del Sant Andreu

El tècnic arriba al Club andreuenc i completà així la parella d’entrenadors amb Cristian García, amb qui ja va formar tàndem en la seva etapa al Terrassa FC.

Ramón Montilla (17/01/1987) serà el segon entrenador del Sant Andreu. Ha signat contracte fins al final d’aquesta temporada i ja ha estat present en l’entrenament del primer equip d’aquest dissabte. Amb aquesta incorporació Montilla tornarà a formar la parella d’entrenadors amb Cristian García, on van coincidir al Terrassa FC durant dues campanyes.

Montilla fins fa uns anys ha estat futbolista. Es va formar a les categories inferiors de la UDA Gramenet i el RCD Espanyol. Després va jugar en equips com el filial del Vila-real, Masnou, Castelldefels, Cerdanyola, Horta i Sant Cugat. Un cop va penjar les botes, la seva primera experiència a la banqueta va ser com a segon entrenador de l’equip santcugatenc en què la temporada 2014/15 va aconseguir l’ascens a Primera Catalana.

L’estiu del 2017 va deixar el Sant Cugat i va incorporar-se al cos tècnic de Cristian García com a segon tècnic del Terrassa. Van dirigir la banqueta del conjunt egarenc fins a la cloenda de la campanya 2018/19. De nou, ambdós entrenadors es retroben a la banqueta a la UE Sant Andreu.

Imatge: Ramón Montilla, segon entrenador de la UE Sant Andreu. | Marc Lesan.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS