Comunicat oficial: sanció i tancament del Gol Nord durant un partit

El jutge de Competició de la FCF ha sancionat la UE Sant Andreu amb una multa i el tancament del Gol Nord durant un partit arran dels incidents protagonitzats per alguns aficionats després del partit contra el FC Vilafranca.

La resolució qualifica d'”incidents greus” els lamentables fets ocorreguts al Narcís Sala quan va acabar-se el partit entre la UE Sant Andreu i el FC Vilafranca el passat 18 de desembre, i sanciona el Club amb una multa i el tancament parcial del Gol Nord durant un partit. A més, adverteix del tancament total de l’estadi en cas de reincidència. En conseqüència, el Gol Nord romandrà tancat durant el pròxim partit que es disputi al Narcís Sala.

La resolució és taxativa i afirma el següent: “El club sancionat amb el tancament parcial d’una zona degudament acotada i determinada no podrà, en cap cas, reubicar als espectadors que ocupin aquestes localitats amb caràcter habitual“.

Des de la UE Sant Andreu lamentem profundament el perjudici que aquest incident i la corresponent sanció causa a tots aquells socis abonats al Gol Nord que no tenen res a veure amb l’actitud agressiva i profundament antiesportiva dels dos aficionats que van saltar a la gespa i van intentar agredir els futbolistes del FC Vilafranca. En aquest sentit, el Club estudia les imatges per a intentar identificar els autors dels incidents i expulsar-los com a socis i se’ls prohibirà l’accés a l’estadi.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS