Lawson Sunderland causa baixa

Lawson Sunderland es desvincula de la UE Sant Andreu per tornar a jugar als Estats Units.

La UE Sant Andreu comunica la baixa oficial de Lawson Sunderland, que ha rebut una oferta de l’Inter de Miami per a jugar al seu equip reserva, el Fort Lauderdale CF. El club matriu ha fet efectiu el pagament d’una part de la clàusula del futbolista, però no de la seva totalitat.

La rescissió del contracte ha estat motiu de disputa per la diferent interpretació de totes les parts respecte de la clàusula de rescissió. Tanmateix, els representants del futbolista han amenaçat la UE Sant Andreu de manera intolerable en comptes de negociar de bona fe, una pràctica que condemnem i que demostra la seva poca professionalitat. Tampoc és acceptable el trencament del principi de confidencialitat que estableix el contracte.

El Club, que s’ha assessorat legalment i en tot moment ha defensat els seus interessos, sense cap voluntat de perjudicar el futbolista, s’ha avingut a donar la baixa federativa al futbolista per no impedir-li de disputar el que resta de temporada i causar-li un perjudici arran d’aquesta situació. En tot moment la voluntat era que Lawson continués formant part del Sant Andreu atès les seves condicions esportives com a futbolista i la seva progressió.

La trajectòria de Lawson

Lawson va arribar al Narcís Sala el gener del 2020 com a juvenil i de seguida va incorporar-se als entrenaments del primer equip. La pandèmia i el confinament van endarrerir la seva consolidació al Sant Andreu, que va arribar la temporada passada amb el seu debut el 26 d’octubre del 2020 contra el Sants al Narcís Sala. En la present, ha disputat diversos partits de la primera volta i va anotar el seu primer gol a Castelldefels.

Des del Club volem agrair a Lawson la seva professionalitat i dedicació i li desitgem molta sort i èxits en el futur.

El futbolista s’ha acomiadat amb un agraïment al Club i a l’afició.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS