Sergi Arranz, una assegurança de gol pel Sant Andreu

La UE Sant Andreu incorpora el davanter Sergi Arranz, que prové de la UE Olot i signa contracte per una temporada.

Sergi Arranz (Figueres, 1989) és l’onzè fitxatge de la UE Sant Andreu per la temporada 2022/2023. El davanter, que prové de la UE Olot, ha signat contracte per una temporada.

Arranz és un davanter centre amb olfacte golejador i molt contrastat, amb una dilatada experiència a Tercera en clubs com la UE Olot, el Terrassa FC, la UA Horta i el Cerdanyola FC. Format al futbol base de la UE Figueres, també ha jugat al FC Martinenc, al CD Montcada, al Palamós CF, al CF Peralada i al FC Vilamalla.

Acumula dos ascensos consecutius a Segona RFEF, amb l’Olot i el Terrassa. Amb l’Horta, va ser el màxim golejador de Primera Catalana l’any de l’ascens a Tercera amb 21 gols. La temporada anterior, n’havia anotat 27 amb el Montcada, també a Primera Catalana.

Enguany ha estat el màxim golejador de Tercera amb 19 gols en 30 partits. Va aconseguir l’ascens amb l’Olot després de tres eliminatòries que també va disputar i marcant el gol que va eliminar el Sant Andreu a la primera ronda. Fins a aquesta temporada no havia estat el pitxitxi, però Arranz havia estat dues vegades el segon màxim golejador de la lliga i acumula 72 gols les últimes cinc temporades a Tercera Divisió.

Benvingut, Sergi!

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS