Salamanca – Sant Andreu: la mare de totes les finals

El Sant Andreu disputa demà a les 18:00h la tornada de la final del PlayOff d’ascens a Segona RFEF contra el Salamanca a l’Helmántico, acompanyat per més de 400 fidels quadribarrats davant més de 12.000 persones.

Aquesta temporada ha estat plena de “finals”. Partits decisius en què hi havia molt en joc. Tanmateix, demà es juga realment la final, en majúscules. L’última i la més decisiva de totes. El dia definitiu arriba aquest diumenge a la tarda a l’Helmántico, un dels estadis mítics del futbol espanyol.

El Sant Andreu pot assolir l’ascens amb una victòria en l’últim partit de la temporada, davant un Salamanca que davant més de 12.000 afeccionats cerca el retorn a la Segona RFEF. Tota la temporada es juga en noranta minuts, o cent vint, en què cal ser fidel a un mateix i jugar amb caràcter i personalitat.

L’anada de la final al Narcís Sala va deixar una sensació agra pels quadribarrats, que van ser superiors, però no van poder guanyar (1-1). En un camp de dimensions més grans i de gespa natural, que collarà de valent, l’equip de Xavi Molist vol donar l’alegria als 400 andreuencs que empenyeran des de la grada i als centenars que seguiran el partit en directe des del Palomar.

El partit es preveu igualat i els petits detalls poden decantar la final. En cas d’empat, a més, s’hauria de disputar una pròrroga i una tanda de penals. El Sant Andreu desitja l’ascens i s’hi deixarà la pell per aconseguir-ho en el cinquè intent en un PlayOff des del descens a Tercera l’any 2015.

Baixes

Molist no pot comptar amb Fassani per sanció ni amb Lamin per lesió. Mikel Lecumberri substitueix Priego, que és baixa per motius personals, en la convocatòria.

 SALAMANCA CF UDS – UE SANT ANDREU

Competició: tornada de la final del PlayOff d’ascens a la Segona RFEF
Horari: diumenge 4 de juny, a les 18:00h
Estadi: Helmántico
Arbitratge: Alejandro Castro Alarcón (Col·legi de Galícia), assistit per Iván Miño Rojas (Galícia) i DIego Seoane Sánchez (Galícia), amb Sergio Espasandín Corés (Galícia) com a quart àrbitre
Seguiment@uesantandreuSant Andreu Ràdio, Ràdio Trinijove (91.6 FM), La Xarxa, Betevé i televisions locals

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS