Comença el canvi de gespa al Narcís Sala

Ahir van començar els treballs per la substitució de la gespa artificial del Narcís Sala.

Un cop acabada la temporada, ahir van iniciar els treballs pel canvi de la gespa del Narcís Sala. L’empresa contractada per l’Ajuntament de Barcelona ja ha començat a substituir el malmès terreny de joc per una nova gespa que el Sant Andreu podrà estrenar a la Segona RFEF.

El canvi de gespa, que no va poder-se dur a terme l’estiu passat, és una gran notícia pel Club i garantirà una millor pràctica del futbol. Així mateix, evitarà lesions al futbol base i als primers equips causades pel mal estat del terreny de joc. També canviarà el drenatge i el sistema de reg de l’estadi.

La complexitat de la tasca, que durarà tot l’estiu, obligarà el Sant Andreu a cercar una alternativa de cara a la pròxima pretemporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS