Els socis de General sense carnet podran retirar invitacions a les Oficines pels tres pròxims partits

La UE Sant Andreu ha fet una nova comanda de carnets de la categoria General. Els socis que no tinguin el seu carnet de General hauran de retirar una invitació pels partits del Narcís Sala fins que arribi la nova comanda.

Els socis de General que encara no hagin retirat el seu carnet hauran d’esperar que arribi la nova comanda del Club. Mentrestant, la UE Sant Andreu donarà invitacions físiques a aquests socis per assistir als partits del Narcís Sala.

Els socis hauran de dirigir-se a les Oficines en l’horari d’entre setmana (09:30-12:30h i 17:00h-20:00h) a partir de dilluns vinent i es comprovarà que no hagin retirat encara el carnet. Es dona l’opció de recollir una invitació per cadascun dels tres pròxims partits previstos.

Recordem que els pròxims partits a l’estadi són:

  • Sant Andreu – Hércules: diumenge 24 de setembre a les 12:00h
  • Sant Andreu – Lleida Esportiu: dimecres 27 de setembre (20:00h)*
  • Sant Andreu – Terrassa: diumenge 8 d’octubre (18:00h)*

El Club ha decidit, de manera excepcional, que els socis puguin entrar amb el carnet d’aquesta temporada al partit de Copa RFEF, que no és una competició inclosa en l’abonament.

*Horaris pendents de confirmació definitiva.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS