El sou de 7.200 euros encara no té guanyador

Sense guanyador

Sense guanyador

Si finalment no apareix la persona amb la butlleta premiada, el sorteig es tornarà a realitzar el dia 24 de gener, coincidint amb el partit del primer equip a casa contra el València Mestalla.

Després que el passat diumenge, 27 de setembre, se celebrés sobre la gespa del Narcís Sala el sorteig del sou de 7.200 euros, el propietari de la butlleta guanyadora (amb el número 14.629) encara no s’ha apropat per les oficines del club.

Així, en cas que no aparegui el guanyador, com ja va anunciar el club, el sorteig es tornarà a repetir després de tres mesos. El club ha acordat que, si es dóna el cas, el sorteig es tornarà a realitzar el diumenge, 24 de gener, coincidint amb el descans del partit que el primer equip jugarà contra el València Mestalla.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS