Agrupació Jugadors

 

 

PRESENTACIÓ

L’Agrupació Jugadors de la UE Sant Andreu és una associació sense ànim de lucre que reuneix els ex-futbolistes del Club i que té el propòsit de mantenir i enfortir el vincle entre exjugadors quadribarrats, el Club i a tothom que vulgui formar part d’aquest projecte. L’associació, que té una quota anual de 24€, va presentar-se oficialment el 29 de novembre del 2022 en un acte multitudinari al Centre Cultural Els Catalanistes.

CONTACTE

Correu: agrupacio@uesantandreu.cat
Twitter: @aj_uesa
Instagram: aj_uesa

JUNTA DIRECTIVA

El primer president de l’Agrupació Jugadors i un dels impulsors d’aquesta iniciativa és Albert Mendoza, ex-porter del Sant Andreu. Completen la Junta Directiva Ricardo de Frias (vice-president primer), Josep Nicolàs (vice-president segon), Joan Esteve (vice-president tercer), Jordi Petit (secretari), Jaume Sabaté (tresorer) i Albert Puigcerver, Gregorio Peralta, Sito Martínez i Albert Soler (vocals).

ACTIVITATS

L’Agrupació Jugadors elabora trimestralment, amb la col·laboració de la UE Sant Andreu, una revista per a difondre les seves activitats, l’actualitat del Club i altres articles d’interès pels socis i afeccionats de la UE Sant Andreu. La revista pot trobar-se cada tres mesos a les oficines del Narcís Sala en l’horari d’obertura habitual i és de lliure accés a tothom.

Entre més activitats de suport al Club i de difusió de la història de l’entitat, l’Agrupació Jugadors té prevista l’organització de dos partits anuals al Narcís Sala que comptin amb la presència de futbolistes retirats de la UE Sant Andreu i d’altres clubs del futbol català.