El Sant Andreu s’aferra a la pissarra (2-0)

El Sant Andreu ha aconseguit una victòria molt valuosa contra el Sants. El triomf, però, s’ha fet esperar fins els últims minuts del partit i ha anat de la mà de la pissarra. Jaume Villar ha decantat la balança a dos minuts pel final i Ton Alcover ha posat la cirereta de falta directa a l’última jugada del partit.

Victòria patida i molt treballada del Sant Andreu després d’haver mastegat sorra durant molts minuts. L’equip de Mikel Azparren ha hagut de fer un esforç extra per a aïllar-se del partit de Copa contra l’Atlético i afrontar la visita del Sants en un dia fred i plujós i sense tenir la gespa del Narcís Sala en millors condicions.

La primera meitat ha transcorregut sense ocasions clares de gol. Només s’han pogut comptabilitzar una rematada defectuosa d’Óscar Muñoz i un xut desviat de Fabre. El partit ha estat travat, sense un dominador clar i poc vistós per l’espectador. Cap dels dos equips ha pogut sotmetre l’altre i s’ha arribat al descans sense oportunitats.

A la represa sí que s’han vist més arribades a les àrees. Navarro ha engaltat una volea desviada (55′) i Yaman ha evitat el gol de David López en un xut de rosca (58′). Segovia ha refusat un xut de Luis pel primer pal (73′). El ritme del partit, però, no ha canviat i el cronòmetre corria cap al final sense que els andreuencs fossin capaços de trobar la via d’arribada a la porteria visitant.

Només un cop de geni o la pissarra podien decantar el duel, i així ha estat. A dos minuts pel final, Alcover ha centrat un córner i Jaume Villar s’ha elevat per a enviar l’esfèrica al fons de la xarxa. Els quadribarrats, però, han vist com el Sants gairebé empatava en una jugada embolicada dins l’àrea. A l’última jugada, Ton Alcover ha marcat de falta directa i l’àrbitre ha xiulat el final.

Els andreuencs han celebrat la victòria amb l’afició que ha vingut a animar al Narcís Sala, els imprescindibles en partits com aquest. Dimarts, amb il·lusió i esperit competitiu, els quadribarrats afrontaran la visita de l’Atlético de Madrid.

Fotografia: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Jaume, Carroza, Noguera, Guerrero, Alcover, Juanan (Felipe, 62′), Ferran, Carlos (Kuku, 68′) i Óscar Muñoz (Guillem, 93′).

UE Sants (0): Yaman, Alberto, Pico, Guille, Navarro, Gala (Juli, 76′), Fabre, David Cura, Suma (Crivi, 71′), Mario i Luis.

Gols: 1-0 Jaume (88′), 2-0 Ton Alcover (94′).

Àrbitre: Sr. Miguel Teruel (del. Barcelona), ha amonestat Felipe i Iván Fuentes pels locals i Cura, Alberto, Mario i Fabre pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

Més en

El Femení A s’estrena a la lliga amb victòria (1-4)

Premsa20 d'octubre de 2019

La victòria al Narcís Sala es resisteix (0-2)

Premsa20 d'octubre de 2019

Estrena a la lliga del Femení

Premsa19 d'octubre de 2019

A pel primer triomf a casa

Premsa19 d'octubre de 2019