El Salamanca CF UDS, l’últim rival del Sant Andreu per l’ascens a Segona RFEF

El partit d’anada es jugarà aquest diumenge 28 de maig a les 18:00h al Narcís Sala i la tornada es jugarà el 4 de juny a les 18:00h a l’Helmántico, estadi de gespa natural amb una capacitat de 17.341 espectadors.

El sorteig ha emparellat el Sant Andreu amb el Salamanca UDS, equip de Castella i Lleó, en la tercera i última eliminatòria per l’ascens a Segona RFEF. En aquesta final decisiva, no compta la classificació a la lliga i per tant, en cas d’empat al final dels dos partits, es disputarà una pròrroga i, si cal, una tanda de penals.

El Salamanca és el tercer classificat del Grup VIII de Tercera RFEF i ha arribat a l’eliminatòria final després d’eliminar al Real Ávila a la primera ronda per un global de 2-2 (van passar per millor lloc a la classificació) i de superar l’Atlético Astorga en la segona ronda per un global de 4-1.

Aquestes són els partits que ha disputat el Salamanca en aquest PlayOff:

Anada 1ª eliminatòria: Real Ávila 2 – Salamanca 0
Tornada 1ª eliminatòria: Salamanca 2 – Real Ávila 0
Anada 2ª eliminatòria: Salamanca 3 – Atlético Astorga 1
Tornada 2ª eliminatòria: Atlético Astorga 0 – Salamanca 1

Durant les pròximes hores el Club facilitarà informació sobre els dos partits i la venda d’entrades.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS