UE Sant Andreu 0 – Andorra CF 1

Debut amb derrota a la lliga. Els tres primers punts de la temporada van volar del Narcís Sala de manera totalment injusta: pilotes al pal, aturades del porter, jugades polèmiques… Tot un seguit de factors que van evitar que els andreuencs sumessin almenys un punt.

Gairebé no va donar temps ni de col·locar-se sobre el camp. L’equip aragonès, que ahir s’estrenava en la categoria, va aconseguir perforar la porteria quadribarrada en la primera aproximació a l’àrea. Va ser al minut 9, amb una passada a l’esquena de la defensa que el davanter Morales es va encarregar de transformar, amb una mica de sort, per avançar el seu equip en el marcador.

Quedava però moltíssim temps per endavant per reaccionar. Quim Araujo, amb una bona jugada individual, marxava de dos defenses i donava la pilota a Eloi Fontanella, que rematava molt desviat. Al minut 20′, la millor ocasió andreuenca de la primera part: falta lateral picada per Marc Martínez i gran rematada amb el cap de Nando, que feia lluir-se al porter Félix per enviar a córner.

El domini era local, però els de Terol també van tenir les seves opcions. Una centrada de Nacho Gómez que rematava Morales al segon pal tornava a posar en alerta al Narcís Sala. Al límit del descans, es tornaven a estirar els visitants amb una nova doble ocasió, primer Fonsi i després Morales.

La segona meitat, malgrat dues bones aproximacions per fer el segon de l’Andorra, va ser andreuenca, en domini i en ocasions. Només tornar a sortir dels vestidors, Fran Grima ho provava amb una bona centrada a la que no hi arribava per poc Xavi Jiménez.

Pocs minuts després, córner picat des de la dreta de la porteria aragonesa i Moyano, al segon pal, engaltava una rematada que picava a la part exterior del pal i sortia fora. En quatre minuts, l’Andorra va tenir dues accions de perill: primer una falta directa que aturava sense problemes Morales, i després, un u contra u dels dos Morales que ahir estaven sobre la gespa, que Dídac, venint des del darrere, va solucionar.

A partir d’aquest moment, tot el perill va ser dels de Piti Belmonte. Un contraatac conduït durant 50 metres per Xavi Jiménez, acabava amb un xut del mateix ex del Lleida, que atrapava amb dificultats el porter visitant. Després ho provava Eloi Fontanella, amb una altra bona acció, però la seva rematada sortia desviada.

I arribava la polèmica. Primer amb una caiguda de Quim Araujo dins l’àrea, que no va ser senyalada com a penal, i després amb unes mans que els jugadors andreuencs van reclamar dins l’àrea. El gol anul·lat a Marcos, per controlar amb la mà, sembla que va ser correctament invalidat.

En temps de descompte, l’última empenta de l’equip, amb triple ocasió. Primer Eloi Fontanella rematant al travesser una bona centrada des de la banda, després el mateix Eloi connectant una rematada al segon pal que el defensa salvava sobre la línia, i en l’última acció del partit, una rematada de Marcos que treia el porter Félix. En segona opció també rematava amb el cap Dídac, però la rematada del central va sortir per sobre la porteria.

Una llàstima perquè l’equip no va merèixer en absolut aquesta derrota. Però no serveix de res lamentar-se, ara toca treballar i pensar ja en la segona jornada de lliga.

UE Sant Andreu 0

Andorra CF 1

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Nando, Marc, Quim Araujo, Xavi Jiménez (Llobet 78′), Luis Blanco (Marcos 65′) i Eloi.

Andorra CF: Félix, Jael, Fonsi, Gil, Salas, Pedro Lozano, Nacho Gómez (Remacha 87′), Reche, Morales (Laguarta 80′), Miramón i Drulic (Vicente Pascual 45′).

Gols: 0-1 Morales (9′).

Àrbitre: González González, del col·legi balear. Ha mostrat la groga als locals Marc, Quim Araujo, Llobet i Marcos, i als visitants Fonsi, Gil, Pedro Lozano i Vicente Pascual.

Fotos: Judit Andreu


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS