CD Atlètic Balears 0 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha tret un valuós empat de l’estadi Balear en un partit molt seriós davant un dels grans favorits del grup tercer. Les ocasions més clares han estat andreuenques però només ha tornat a faltar el gol. Marc Martínez i Marcos han portat el perill a la porteria de Nico Bonis.

Un nou empat, aquesta ocasió de molt mèrit: al camp d’un dels equips que més fort ha apostat aquest estiu i venint d’un partit de Copa entre setmana. És cert que amb una mica d’encert es podien haver sumat els tres punts, però les sensacions que ha deixat l’equip, a falta del gol, han estat molt positives.

El partit ha començat, contràriament als que haviem vist fins ara, amb domini dels mallorquins i amb els andreuencs esperant al contraatac. Els de Piti Belmonte, s’han pogut defensar bé durant aquest temps i han donat el primer avís amb un xut des de la frontal de Marc.

Els balears responien amb una centrada perillosa de Thiago que Morales ha pogut refusar molt bé de punys, i novament Marc, tornava a provar el xut per provar per primera vegada els reflexos de Nico Bonis. El migcampista andreuenc ha estat el gran protagonista d’aquests primers minuts de partit, i al 24′ ho tornava a intentar, aquest cop de falta directa. El porter local molt atent ha enviat a córner en el que era l’ocasió més clara del partit.

L’equip de Gustavo Siviero tenia problemes. El Sant Andreu apretava i mereixia el gol, però la pilota no entrava. Poc abans del descans una rematada de Nando sortia desviada per poc. Uns 45 minuts que deixaven molt bona sensació. Els blanc-i-blaus se n’han adonat i han sortit forts a la segona part, amb una bona rematada de Jesus Perera que ha sortit alta.

Buscant el gol, Piti Belmonte ha donat entrada a Luis Blanco i a Nakor Bueno. I el que ha tingut el perill en les seves botes ha estat Marcos, amb tres bones accions. La primera, una rematada al lateral de la xarxa, al 68′. La segona amb el cap, pocs minuts després, en una acció que ha sortit fora per poc. I la tercera, novament amb el cap, l’ha atrapat Nico ja en la recta final del partit.

No hi ha hagut temps per més. Un empat que té valor per les circumstàncies, però que per ocasions d’un i altre equip, podria haver estat una victòria.

CD Atlètic Balears 0

UE Sant Andreu 0

CD Atlètic Balears: Bonis, Mantovani, David Sánchez, Dani, Thiago (Nworah 69′), Perera (Fullana 77′), Dorado, Coureur (Abraham 45′), Angulo, Diop i Izquierdo.

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Carroza (Llobet 78′), Xavi Jiménez (Luis Blanco 65′), Marcos, Marc (Nakor 67′), Nando, Quim Araujo, Arnau, Dídac i Fran Grima.

Gols:

Àrbitre: Medina Méndez, del col·legi valencià. No ha mostrat targetes.

Fotos: futbolbalear.es


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS