RCD Mallorca B 1 – UE Sant Andreu 1

Repartiment de punts a Son Bibiloni després d’un partit amb dues cares: el Sant Andreu ha dominat la primera i s’ha avançat per mitjà de Marcos, però els balears s’han imposat a la segona i Abdón ha empatat a tres minuts pel final. El Mallorca B s’hauria pogut quedar amb 10 jugadors en dues ocasions.

La pluja ha rebut tots dos equips aquest matí sobre la gespa de la ciutat esportiva del Mallorca, però tot i això, el Sant Andreu no ha sortit arronsat ni molt menys. Els andreuencs no havien guanyat mai a camp del filial mallorquinista i han sortit decidits a buscar-ho.

Els de Piti Belmonte han sortit a dominar i de seguida s’han fet amb el control de la pilota. Un parell de centrades a l’àrea, la primera sense rematada i la segona finalitzada amb el cap per Quim Araujo, han estat els primers avisos. I poc podia haver trigat a trencar-se el partit perquè quan arribavem als deu minuts de joc, Marcos rebia una passada en profunditat amb avantatge sobre la defensa, encarava el porter, i per darrere l’últim defensa el derribava clarament. Podia haver suposat l’expulsió del mallorquinista Charlie, però l’àrbitre del partit no ha xiulat ni falta.

L’equip ha seguit a la seva, dominant el joc i intentant acostar-se a l’àrea local. Ha estat a la mitja hora de joc quan després d’una falta lateral penjada per Marc, pentinava Moyano i la pilota li arribava amb sort a Marcos, que des de la frontal de la petita no perdonava i feia el primer. Un gol que feia justícia al que s’havia vist al camp.

Abans del descans encara dues ocasions pels andreuencs: primer Arnau, intentant sorprendre amb una falta lateral que el porter desviava a córner, i tot seguit a la sortida del servei de cantonada Carroza, amb un xut des de la frontal que aturava Felipe. La primera part deixava bones sensacions.

A la segona el quadre de Miquel Soler, veient-se per darrere del marcador, ha sortit a buscar el partit. Els vermellons s’han fet amb la possessió de la pilota i ho han provat, tot i que amb xuts des de fora l’àrea. Nico, en dues ocasions, i Uche, també des de la frontal, ho han intentat per batre Morales. El porter andreuenc ha respost bé tot i la perillositat d’aquestes rematades tal i com estava de mullat el terreny de joc. Fora d’aquests xuts llunyans, el Mallorca B ho ha provat per mitjà de Flores, que amb el cap ha enviat una rematada que sortia fregant el pal.

Per part andreuenca, l’ocasió més clara del segon temps ha estat una falta frontal de Marc Martínez, que ha sortit per sobre del travesser. El Sant Andreu aguantava bé tot i la superioritat mallorquinista en aquest temps, però el partit es podia haver tornat a trencar favorablement als quadribarrats. En una altra jugada on Marcos encarava porteria, l’altre central balear que ja tenia groga l’entrava per darrere i el derribava de forma més que clara. En aquesta ocasió l’àrbitre tampoc ha xiulat ni falta.

I a tres minuts pel final una bona jugada dels locals per la banda esquerre ha suposat l’empat. Ha estat Abdón, després d’un refús dins l’àrea, que amb calma ha posat la pilota lluny de l’abast de la defensa andreuenca que estava sota pals. En el temps restant cap dels dos equips ha pogut fer res més i l’empat no s’ha mogut del marcador.

RCD Mallorca B 1

UE Sant Andreu 1

RCD Mallorca B: Felipe, Biel Company, Mateo, Charlie Bigas, Álex (Joan 50′), Dídac (Abdón 77′), Uche, Álvaro, Nico i Flores.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Arnau (Canelada 80′), Carroza, Marc, Quim Araujo (Luis Blanco 64′), Xavi Jiménez, Marcos i Nakor Bueno (Nando 61′).

Gols: 0-1 Marcos (30′), 1-1 Abdón (86′)

Àrbitre: Alemán Pérez, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la targeta groga a Company, Charlie i Mateo per part local i a Marc, Arnau, Xavi Jiménez i Nando per part visitant.

Fotos: futbolbalear.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS