UE Sant Andreu 1 – Ontinyent CF 1

Primer punt de la temporada per un Sant Andreu que novament ha dominat el joc però ha vist com Kikín avançava l’Ontinyent al minut 67. Marcos ha empatat dotze minuts després aprofitant una passada de Nakor Bueno, però els quadribarrats no han pogut consumar la remuntada.

Els de Piti Belmonte han sortit manant sobre la gespa. Des del primer moment l’equip local s’ha fet amb el domini de l’esfèrica i ha començat a aproximar-se a la porteria valenciana. El primer en provar-ho ha estat Eloi Fontanella, amb un xut que Alberto ha atrapat sense problemes. Poc després ho intentava Llobet, amb un xut des de la frontal que ha sortit desviat per sobre la porteria.

Als vint minuts de partit ha pogut arribar el que hagués estat el gol de la jornada. Marc Martínez ha vist avançat el porter visitant i des del cercle central ha intentat sorprendre amb un gran xut, però Alberto ha tingut temps de retrocedir i atrapar la pilota amb facilitat. També ho han provat els andreuencs en jugada d’estrategia. Llobet penjava una falta llunyana i Carroza, amb el cap, rematava fluix sense problemes pel porter.

Fins el moment, l’Ontinyent no havia portat perill a la porteria de Morales. Ha estat en el 28′ quan els homes de Roberto Granero han donat el primer avís, amb una rematada de Fernando Béjar des de l’interior de l’àrea que ha sortit un pèl creuada. Deu minuts després els valencians han tingut l’ocasió més clara de tota la primera part: Santos pentinava amb el cap pel pitxitxi de la competició, Javi Gómez, que des de la frontal de l’àrea petita connectava una gran rematada. La gran intervenció del porter andreuenc Morales ha evitat el gol de l’equip blanc.

Abans del descans el Sant Andreu ho ha tornat a provar. Primer amb una jugada de perill per la banda dreta de Xavi Jiménez que ha acabat en córner, i després en el mateix servei del córner amb una rematada de Moyano que ha aturat Alberto. Tot i les dues clares ocasions de l’Ontinyent, el balanç de la primera part era força bo.

La segona part ha començat amb la sensació que l’Ontinyent s’apoderava del joc que fins el moment havia estat andreuenc. Piti Belmonte ha introduït tres canvis en només vuit minuts, han entrat Nakor, Marcos i Nando, i han marxat Llobet, Eloi i Carroza. El primer canvi, suposava el debut de Nakor Bueno amb la samarreta del Sant Andreu. El mateix Nakor, que lluïa el dorsal 24, ha disposat d’una bona rematada només sortir, però el seu xut ha sortit fluix.

I ha arribat el gol valencià. En un servei de banda, un gol molt semblant al de l’Andorra en la primera jornada, Kikín ha agafat el passadís i ha entrat a l’àrea per batre Morales i fer el 0 a 1. Quedaven vint-i-tres minuts per davant i el Sant Andreu s’ha tornat a connectar. Primer un xut de Xavi Jiménez des del vèrtex esquerre de l’àrea, i després el gol de l’empat. Nakor Bueno ha recollit una bona passada a l’interior de l’àrea i ha fet la passada de la mort perquè Marcos, que venia des del darrere, igualés el marcador.

Esperonats pel gol, els andreuencs han anat a buscar-ne més. Una gran passada de Marc Martínez la rebia Marcos dins l’àrea i el mallorquí intentava superar amb una vaselina el porter valencià. No hi ha hagut sort i la pilota ha sortit una mica massa alta. El mateix Marcos ha pogut tornar a fer el segon a pocs minuts del final, però el seu xut des de fora l’àrea ha anat a parar a l’exterior de la xarxa.

Un partit que deixa aspectes positius que l’equip intentarà potenciar de cara el proper compromís, aquest dimecres a les 20.00h al Narcís Sala contra l’Orihuela, en partit de Copa del Rei.

UE Sant Andreu 1

Ontinyent CF 1

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Arnau, Carroza (Nando 65′), Marc, Xavi Jiménez, Llobet (Nakor 57′), Luis Blanco i Eloi (Marcos 65′).

Ontinyent CF: Alberto, Gonzalo (Borja 39′), Ivan Forte, Diego Alegre, Béjar, Javi Gómez (Kikín 45′), Urrea, Álex, Navarro, Salero i Santos (Vicente 80′).

Gols: 0-1 Kikín (67′), 1-1 Marcos (79′).

Àrbitre: David Pinto Herrera, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Marc, Xavi Jiménez i Eloi i als visitants Ivan Forte, Diego Alegre i Béjar.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS