UE Sant Andreu 2 – CD Olímpic 1

El Sant Andreu ha aconseguit la primera victòria de la temporada després de derrotar l’Olímpic de Xàtiva amb dos gols de Dídac i Nando amb el cap. Els andreuencs s’han avançat als 40 segons de partit, Nando Ramón ha empatat al límit del descans i Nando ha donat la victòria al 88′.

Dos-cents tres dies després els aficionats andreuencs han pogut tornar a sortir del Narcís Sala amb un somriure d’orella a orella. Aquest ha sigut el temps que ha estat el Sant Andreu sense guanyar al seu estadi entre el tram final de la temporada passada i l’inici d’aquesta. Avui, per fi, ha arribat la tant desitjada victòria i ho ha fet, curiosament, en un dels partits més igualats que hem vist aquest curs 2011/2012.

I no ha pogut començar millor el partit pels interessos dels quadribarrats. Només treure de centre, Marc ha rebut una falta contundent a tres quarts de camp. El mateix Marc ha penjat la pilota al punt de penal i allà, Dídac s’ha avançat a tota la defensa valenciana per posar la pilota lluny de l’abast del porter Francis. Inici immillorable perquè es trencava la sequera golejadora i perquè l’equip s’avançava en el marcador.

El gol ha animat el Narcís Sala i aquest als jugadors, que han seguit buscant la porteria de l’Olímpic de Xàtiva. Als cinc minuts de partit Nakor Bueno ha tingut una doble ocasió, però els valencians han acabat rebutjant a córner. Precisament Nakor ha posat el cap a la sortida del córner, però Francis ha respost sense massa problemes.

L’equip blanc també ha volgut demostrar que no havia vingut a veure-les venir. Fran Moreno, amb una rematada amb el cap que tocava el travesser lleugerament, posava el primer avís a la porteria de Morales. A la següent acció responia amb una jugada idèntica Marcos, però la rematada del balear sortia uns centímetres per sobre la porteria del gol sud. Pocs minuts després, en una acció atacant dels valencians, el Sant Andreu robava i sortia al contraatac. Una bona combinació entre Quim Araujo i Marcos, acabava amb centrada al punt de penal per Xavi Jiménez que amb el cap rematava per sobre el travesser.

El partit no tenia un clar dominador, si bé la possessió es decantava lleugerament pels andreuencs. A la mitja hora de joc novament Fran Moreno connectava un bon xut des de la frontal, però la seva rematada sortia a la dreta de la porteria de Morales. L’Olímpic buscava el joc directe que tant li agrada i, sobretot, aprofitar la fortalesa física dels seus homes, un d’ells Nando Ramón. El balear ha estat ommipresent i ha fet l’empat rematant amb el cap una centrada des de l’esquerra d’Àlex Vaquero. Un gol que arribava al límit del descans.

La segona part ha començat amb una dinàmica semblant a la primera. Primer amb ocasió andreuenca per mitjà de Nakor a la sortida d’un córner, i pocs minuts després, ocasió claríssima de Sergio Floro pels valencians que sortia alta. Ha estat però l’última clara de la que han disposat els homes de Toni Seligrat. A partir d’aquest moment ho ha buscat més el Sant Andreu, amb rematades des de la frontal de Quim Araujo, desviada per Francis a córner, i de Nakor Bueno, fregant el travesser novament.

En aquesta segona part han entrat al terreny de joc Ruben, Llobet i Nando. I precisament el primer i el tercer han estat els protagonistes del gol de la victòria que ha alliberat a tothom. Marc Martínez ha tret una falta frontal en curt per Ruben, que ha posat una centrada excel·lent al segon pal per Nando que arribant des de darrere ha enviat amb força la pilota al fons de la xarxa. Un gol que ha desfermat l’alegria entre tots els que eren al Narcís Sala.

En els quatre minuts d’afegit l’equip ha aguantat el resultat apretant les dents i ha pogut certificar la primera victòria de la temporada. Tres punts molt celebrats per tots els integrants de la plantilla, que han vist com el futbol els hi ha tornat avui el que els hi havia pres en jornades anteriors. El Sant Andreu suma ara cinc punts a la classificació.

UE Sant Andreu 2

CD Olímpic 1

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Carroza (Nando 81′), Xavi Jiménez (Llobet 68′), Marcos, Marc Martínez, Quim Araujo, Arnau (Rubén 62′), Dídac, Fran Grima i Nakor.

CD Olímpic: Francis, Pepín, Sergio Heras, Nando Ramon, Ramon, Sergio Floro (Da Silva 78′), Quintana, Alex Vaquero (Fuentes 73′), Sergio Alcolea, Mendoza i Fran Moreno (Rubén 62′).

Gols: 1-0 Dídac (1′), 1-1 Nando Ramon (42′), 2-1 Nando (88′).

Àrbitre: Galech Apezteguia, del col·legi navarrès. Ha mostrat la groga als locals Carroza, Marc i Dídac i als visitants Nando Ramon i Alex Vaquero.

 


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS