CD Dènia 1 – UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu ha sumat aquesta tarda 3 punts més en la difícil visita a Dènia, on no hi havia guanyat ningú aquesta temporada. Marcos ha obert la llauna als 39 segons de la 2a part i Nakor ha ampliat diferències amb el cap al 57′. Els alacantins han retallat de penal al 89′.Segueix la ratxa de victòries pels del Narcís Sala i ja en són tres de consecutives: Saragossa B, Reus i Dènia. La confiança amb la que juga l’equip s’està veient traduïda en resultats i alhora en una escalada a la classificació, de la que avui en tenim una nova mostra.

Com ja és habitual el Sant Andreu ha sortit a dominar el partit. Després d’uns cinc primers minuts sense aproximacions clares, els andreuencs han disposat de la primera ocasió perillosa en una jugada a pilota aturada. Marc ha posat la centrada des de la dreta i Borja, avui titular acompanyant a Dídac a l’eix de la defensa, ha posat el cap per provar el porter valencià Ivan Vidal que ha refusat a córner.

El partit des d’un bon principi era d’un Sant Andreu que seguia buscant el gol. Marcos Jiménez amb una rematada de cap, i David Llobet, amb un xut de falta directa desviat, han estat els següents en provar-ho. Entremig, el Dènia ha reclamat penal per unes mans de Fran Grima dins l’àrea en la seva primera arribada a l’àrea de Morales.

I en pocs minuts hem vist les dues accions més clares de la primera part, una per cada banda. Primer ha estat Marcos pel bàndol andreuenc qui en una molt bona acció ha connectat un xut des de la frontal que Ivan Vidal ha refusat amb el peu. Pocs minuts després era Gregory qui, aprofitant una indecisió defensiva, provava d’aixecar la pilota davant la bona mà que ha tret Morales.

Abans de tancar la primera part, Quim Araujo ho ha provat amb un xut de lluny que el porter del Dènia ha pogut atrapar sense problemes. El Sant Andreu marxava al vestidor havent dominat la primera part però sense el premi del gol.

Aquest ha arribat només començar la segona part, als 39 segons de joc, quan Marcos Jiménez ha aprofitat un rebuig de la defensa per engaltar una gran rematada i ajustar-la al pal esquerre de la porteria del Dènia. Un gol més pel màxim golejador de l’equip, amb 7, i també màxim golejador de la categoria, empatat amb el davanter de l’Atlètic Balears Jesus Perera. És també la cinquena jornada consecutiva veient porteria per Marcos, que en els darrers 5 partits ha marcat 6 gols.

Gol psicològic el d’avui perquè arribava només sortir del vestidor. Amb l’avantatge al marcador el Sant Andreu no s’ha conformat i ha buscat el segon. David Llobet, avui de nou titular, s’ha hagut de retirar amb molèsties. En el seu lloc ha entrat Nakor Bueno, que tornava a la convocatòria després de ser baixa la setmana passada contra el Reus.

Precisament Nakor ha aprofitat una gran jugada i centrada des de la banda esquerre de Quim Araujo, per posar el cap lliure de marca a la frontal de l’àrea petita i posar distància en el marcador. Era el primer gol de Nakor amb la samarreta quadribarrada, un gol que donava tranquil·litat a l’equip.

El partit ha entrat llavors en una fase de control però sense perill per cap de les bandes. Ha estat fins que Marc Martínez ha hagut de ser substituït per unes molèsties. Nando, que havia entrat minuts abans per Carroza, ocupava el migcentre i era Nakor Bueno qui havia de baixar a ajudar-lo, amb Luis Blanco, Quim Araujo i Marcos per davant.

Al Dènia li han entrat les presses i s’ha fet amb el control del partit per intentar retallar en el marcador. Els alacantins han començat a arribar amb més facilitat a l’àrea i a connectar rematades. Morales, al 79′, treia una gran mà evitant el gol local. Només tres minuts després, Piferrer rematava al pal i feia posar en alerta el Sant Andreu. I cinc minuts després, en la sortida d’un córner, novament rematada al pal dels alacantins, aquest cop al travesser. El rebuig del pal ha anat a parar a un jugador del Dènia, que en la disputa per la pilota amb Borja, ha caigut a terra. Penal dubtós i Rubén feia el gol amb quatre minuts de descompte per davant.

En el temps afegit el Sant Andreu ha pogut aguantar bé i només una rematada de Verdú que ha sortit desviada ha inquietat la defensa quadribarrada. Final i tres punts més pels de Piti Belmonte, avui veient el partit des de la graderia i amb Manel Martínez donant indicacions des de la banqueta. El Sant Andreu suma 9 dels últims 9 punts possibles i es col·loca setè a la classificació amb 16 punts, a dos de la zona de play-off.

CD Dènia 1

UE Sant Andreu 2

CD Dènia: Ivan, Victor, Sergio, Angel, Ruben, Pau (David 80′), Dani, Gregory, Juan (Carlos 66′), Jose i Chumillas (Juan 62′).

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Borja, Rubén, Marc (Luis Blanco 70′), Carroza (Nando 66′), Xavi Jiménez, Llobet (Nakor 52′), Quim Araujo i Marcos.

Gols: 0-1 Marcos (46′), 0-2 Nakor (57′), 1-2 Ruben (89′).

Àrbitre: Nicolás Espejo, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga al local Chumillas, i als visitants Quim Araujo.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS