Real Zaragoza B 0 – UE Sant Andreu 1

Els homes de Piti Belmonte han aconseguit aquesta tarda la primera victòria a domicili de la temporada guanyant per la mínima en un partit molt marcat pel vent. L’equip s’ha endut els tres punts gràcies a un gol de Marcos en el 79′ que ha fet justícia en el marcador.

Un partit que ha servit per veure que l’equip segueix en clara línia ascendent i que Marcos Jiménez travessa un molt bon moment. El Sant Andreu porta sis jornades consecutives sumant i el davanter mallorquí ha fet avui el quart gol en el que portem de temporada en el seu compte particular. Marcos ha anotat 2/3 dels gols de l’equip en lliga.

En tot cas, només trepitjar la Ciutat Esportiva del Saragossa, els jugadors ja han advertit que hi hauria un clar protagonista: el vent. El cierzo bufava fort avui a la capital aragonesa i es podia convertir en el pitjor enemic dels futbolistes. Els quadribarrats han escollit camp i han començat atacant amb el vent favorable per intentar aprofitar aquest factor.

El partit ha començat amb uns minuts de tempteig fins que el Sant Andreu ha pogut tancar el Saragossa B al seu propi camp. Les ocasions no han arribat fins passat el primer quart d’hora de partit. Marc s’ha inventat una bona passada per Nakor, que ha vist com el seu xut el desviava la defensa a córner. Ha estat una primera meitat amb poques ocasions, però sempre andreuenques. Minuts més tard ho han provat el mateix Marc i també Xavi Jiménez, però cap dels dos ha tingut sort.

A la segona part el Sant Andreu sortia al camp amb el vent en contra, un factor que lluny de debilitar l’equip mentalment, l’ha fet més fort. Els quadribarrats han posat la pilota a terra amb passades al peu i ajudes constants i han fet completament seu el partit. De fet, l’equip n’ha tingut dues de claríssimes només començar el segon temps. Primer Moyano després d’una falta lateral no ha encertat a rematar entre els tres pals, i pocs minuts després, Marc Martínez ha vist com el porter Alcolea refusava a córner una bona rematada.

El filial saragossista ho provava al contraatac, però no aconseguia rematar contra la porteria de Morales. El primer xut dels aragonesos entre els tres pals ha arribat ben entrada la segona part. Mentrestant el Sant Andreu ho seguia provant amb insistència. I ha arribat el premi. En una bona jugada per l’esquerre d’Arnau Tobella, l’ex del Saragossa B ha posat una centrada que Alcolea no ha pogut desviar i Marcos, amb molta calma, ha convertit el gol.

Amb 10 minuts per davant l’equip es tornava a trobar en la mateixa situació de les dues darreres jornades. Avui s’ha pogut defensar perfectament el 0-1 i fins i tot, el mateix Marcos, podria haver sentenciat el partit en el 87′, quan ha enviat una rematada que ha sortit fregant el pal.

El Sant Andreu, per alegria de la trentena de seguidors desplaçats a Saragossa i de tota l’afició, continua escalant posicions i es col·loca ja amb 10 punts a la taula.

Real Zaragoza B 0

UE Sant Andreu 1

Real Zaragoza B: Alcolea, Carlos, Meseguer, Ricarte, Mayor, Kevin (Roy 80′), Nierga (Matas 68′), Matute (Estrada 55′), Ortí, Maestre i Joel.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Arnau, Carroza, Marc, Quim Araujo (Luis Blanco 83′), Nakor Bueno (Llobet 68′), Xavi Jiménez (Nando 89′) i Marcos.

Gols: 0-1 Marcos (79′)

Àrbitre: Zarrabeitia Arrieta, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals Carlos i Ortí i als visitants Carroza, Moyano i Marcos.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS