UE Sant Andreu 1 – CD Teruel 0

El Sant Andreu segueix en estat de gràcia i aquest migdia ha sumat novament els tres punts contra un Teruel que ha oposat resistència. No ha estat fins el minut 93 quan Marc Martínez, amb un golàs imparable des de fora l’àrea, ha certificat la victòria dels andreuencs.

Com ja és habitual, el Sant Andreu ha sortit a fer el seu partit davant d’un Teruel que aquesta temporada li està costant puntuar lluny de casa. Els quadribarrats, després d’uns minuts inicials d’ubicació, han començat a rondar la porteria aragonesa cap al minut 10. Ben aviat, Marcos ha pogut perforar la porteria visitant, però el gol ha estat anul·lat per un fora de joc de Marc Martínez que no ha estat massa protestat.

Precisament una combinació entre Marc i Xavi Jiménez ha servit a Marcos per tornar a rematar contra la porteria, però un defensa del Teruel ha pogut rebutjar bé. Novament Marc, al 22′, provava per primera vegada com responia el porter Oscar Fornies, després d’una conducció i rematada des de la frontal.

Deu minuts més tard ha arribat l’ocasió més clara de la primera part, una falta lateral penjada, com no, per Marc Martínez, la pentinava Marcos al primer pal i Dídac, al segon, no podia connectar la rematada per un pèl. El Teruel mentrestant, no passava de tímides arribades sense rematada a porteria.

La segona meitat ha començat amb un xut desviat de Quim Araujo i amb la primera rematada a porta del Teruel, de Monforte. Al contrari de la primera meitat, hi ha hagut bastanta alternança d’aproximacions, provant-ho sobretot els dos equips en córners.

Al 68′ Quim Araujo tornava a provar els reflexes d’Oscar Fornies que responia novament sense problemes. Morales també ha començat a tenir feina i en un minut ha hagut de treure primer els punys per refusar un xut d’Álex Sánchez primer, i per treure una rematada de Cirri després. El protagonisme anava d’un porteria a l’altra, perquè minuts més tard Oscar evitava el gol de Marc Martínez en un 1 contra 1 amb el manresà, que ha aprofitat una badada defensiva per entrar a l’àrea aragonesa però no ha pogut rematar bé davant el porter.

Es començava a veure que el Teruel donava l’empat per bo i més encara quan el seu tècnic ha donat entrada a un altre migcampista al camp sacrificant un atacant. Quedava poc temps, però s’entrava en els minuts on més gols està marcant aquest any el Sant Andreu, la recta final de partit. Els de Piti Belmonte, avui novament a la graderia complint sanció, penjaven córners buscant el cap dels seus homes més alts però el gol no arribava.

Ja en el temps afegit, 3 minuts, Nakor ha estirat el coll per connectar una rematada amb el cap que anava ben dirigida a porteria, però Oscar estava ben col·locat i ha atrapat la pilota. Quedava només una oportunitat, i allà ha arribat el gol. Arnau, que acabava d’entrar al camp per Rubén, s’ha incorporat a l’atac per la banda esquerra, ha cedit a la frontal per Marc Martínez, i aquest amb un pontentíssim xut amb l’esquerre ha posat la pilota a l’escaire i la bogeria al Narcís Sala.

Un a zero al marcador i una ratxa de victòries que s’allarga: 4 de consecutives i 9 partits sense perdre per posar-se amb 19 punts a la classificació, una puntuació de play-off tot i ser ara mateix sisens a la taula. I un gol, el de Marc Martínez, que és la recompensa al gran treball i bon joc que està desplegant el migcampista andreuenc en particular i l’equip en general.

 

UE Sant Andreu 1

CD Teruel 0

UE Sant Andreu: Morales, Rubén (Arnau 85′), Moyano, Carroza (Nando 71′), Xavi Jiménez, Marcos, Luis Blanco (Nakor Bueno 61′), Marc Martínez, Quim Araujo, Dídac i Fran Grima.

CD Teruel: Oscar Fornies, Pablo Garcia, Carlos David, Monforte, Cesar (Souto 71′), Gerardo (Cirri 65′), Valleros, Alex Sánchez (Ismael 80′), Victor Salas, Bruno i Aimar.

Gols: 1-0 Marc Martínez (93′)

Àrbitre: Suárez Betancor, del col·legi canari. Ha mostrat la groga als locals Carroza i Dídac, i als visitants Valleros, Bruno i Aimar.

Fotos: Judit Andreu


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS