UE Sant Andreu 1 – CF Badalona 1

Gerro d’aigua freda el que ha caigut aquest migdia al Narcís Sala en el minut 91. El Sant Andreu ha estat superior, ha dominat el joc i s’ha avançat en el marcador per mitjà de Marcos, però en temps de descompte i en una jugada desafortunada, Manga ha empatat amb una canonada de falta directa.

Cinc-cents vint-i-set minuts portava Marcos, porter del Badalona, sense encaixar ni un sol gol. I no era per menys, avui sobre la gespa del Narcís Sala s’ha vist com els badalonins són un equip que no dubta a defensar-se amb tot. En cada acció a pilota aturada, els 11 jugadors escapolats es tancaven dins la seva àrea per defensar amb tots els efectius. L’altra cara d’aquesta moneda era que el Badalona no havia marcat fora de casa.

El partit ha començat amb un domini inicial enganyós per part del conjunt visitant. Enganyós perquè els cinc primers minuts han estat l’únic tram del partit en que els de Manolo Márquez han tingut la possessió de la pilota i han intentat imposar el seu joc. A partir de llavors el Sant Andreu s’ha assentat sobre la gespa i ha començat a portar perill a la porteria de Marcos. Primer Quim Araujo, amb una internada per l’esquerra que el porter badaloní ha refusat a córner, i tot seguit, en el servei de cantonada, Xavi Jiménez amb el cap ha enviat la pilota fora.

Els de Piti Belmonte tocaven i tocaven buscant espais però el Badalona es protegia molt bé. A la mitja hora de joc ha arribat l’ocasió més clara fins el moment, una falta penjada per Marc des de la dreta la rematava Marcos amb el cap i la pilota impactava en el pal esquerre de la porteria del Badalona. Un tipus de jugada en que el Sant Andreu està portant molt perill en aquest inici de temporada, i és que tres dels cinc gols que ha marcat l’equip han arribat en jugada a pilota aturada.

El Badalona només ha tingut una aproximació amb rematada a la porteria de Morales en aquesta primera part, en una incursió d’Alex Garcia que el porter andreuenc ha pogut salvar sense problemes. L’equip marxava al vestidor satisfet de la primera part i confiant que en la segona part es podria fer justícia al marcador.

No ha estat una segona meitat amb gaire ocasions, més aviat al contrari. El Sant Andreu seguia dominant la pilota i esperant trobar una bona oportunitat. A més el tècnic del Badalona, Manolo Márquez, reforçava el seu mig del camp sacrificant un davanter. Més homes esperant al darrere i més dificultat per atacar pels quadribarrats. Tot i això els escapulats han disposat d’una bona ocasió al minut 70, quan Xavi Muñoz ha rematat amb el cap i ha vist com Morales, atent, desviava a córner.

Només tres minuts després el Sant Andreu s’ha avançat en el marcador. Marcos ha aprofitat un refús de la defensa visitant per, des de la frontal, perforar la xarxa amb un xut creuat amb la dreta. L’1 a 0 feia justicia a la superioritat andreuenca i obligava el Badalona a sortir de darrere.

Ho han buscat pujant les línies els de Manolo Márquez. Primer amb un avís, una rematada de Marc Serramitja al travesser. Llobet contestava amb un xut de falta directa que atrapava Marcos, i precisament en una acció idèntica ha arribat l’empat dels badalonins. Una falta frontal a cinc metres de l’àrea del Sant Andreu la picava amb potència Alberto Manga i el seu xut es colava entre les mans de Morales.

Empat injust per un Sant Andreu que novament ha estat superior al seu rival però que no ho ha pogut materialitzar en el marcador.

UE Sant Andreu 1

CF Badalona 1

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Carroza (Nando 65′), Xavi Jiménez (Luis Blanco 72′), Marcos, Marc, Quim Araujo, Arnau, Dídac, Fran Grima i Nakor (Llobet 81′).

CF Badalona: Marcos, Vázquez, Antonio Robles, Xavi Muñoz, Ferrón, Pugui, Goikoetxea (Ceballos 60′), Cesar Soriano, Álex Garcia (Alberto Manga 70′), Julián Robles i Manolo Bueno.

Gols: 1-0 Marcos (73′), 1-1 Manga (91′).

Àrbitre: Bosch Domènech, del col·legi valencià. Ha mostrat la targeta groga als locals Carroza, Xavi Jiménez, Llobet i Nando, i als visitants Vázquez, Goikoetxea, César, Manga i Ceballos.

 


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS