UE Sant Andreu 2 – CF Reus Deportiu 1

El Sant Andreu ha sumat aquest migdia tres punts d’or al Narcís Sala després d’un partit boig i amb molts obstacles: més de 40 minuts en inferioritat numèrica per expulsió de Moyano, un penal aturat per Morales, dos gols de Marcos i l’expulsió del tècnic Piti Belmonte per protestar.

L’escalada continua. Una vegada més, el conjunt andreuenc ha imposat el seu joc al del rival, ha tingut la pilota, ha gaudit de les ocasions, i finalment, s’ha emportat la victòria. És indubtable que l’equip és cada vegada més sòlid i que juga amb més confiança. Un creixement a tots els nivells que ara, a més de en el joc, es veu també reflectit en el marcador.

Arribava l’equip revelació a Sant Andreu, però els quadribarrats des del primer minut han agafat la pilota i han volgut manar. El Reus s’ha vist obligat a córrer darrere la pilota i els dos primers avisos a la porteria dels del Baix Camp no han trigat a arribar. Primer ha estat Quim Araujo, al minut 8, que en una jugada per la banda esquerre ha provat els reflexes del porter Ángel amb un xut ajustat al pal curt. El porter reusenc ha reaccionat bé i ha desviat la rematada a córner. Només un minut després, Llobet, en una falta lateral, ha volgut sorprendre buscant el xut directe a porteria però Ángel ha estat atent novament per rebutjar per la línia de fons.

El conjunt de Santi Castillejo volia demostrar perquè és el segon classificat i ha començat a avançar línies per jugar a camp andreuenc. El partit entrava en terra de ningú, amb minuts d’impresicions i de poc joc fluid. Al Reus li costava un món trepitjar l’àrea de Morales i el Sant Andreu ho provava però no trobava l’última passada. Fins que al límit de la mitja hora de joc, Llobet ha estat a punt de fer el primer amb un xut creuat des de la frontal aprofitant una passada enrere de Marcos.

El Reus ha portat el perill a la porteria del Sant Andreu a pilota aturada, amb una falta llunyana penjada a l’àrea. La pilota ha acabat al fons de la xarxa, però la jugada estava invalidada per fora de joc del jugador reusenc.

La segona part ha començat amb el Sant Andreu buscant insistentment la porteria d’Ángel. Primer Marcos, desviat, després Quim Araujo, que ha vist com Ángel treia un peu espectacular, i finalment Llobet, amb una rematada que el defensa ha tret dins l’àrea petita, han provat de perforar la porteria.

Llavors el partit s’ha tornat boig. En una jugada amb una possible falta sobre Dídac, un migcampista del Reus ha aprofitat per fer una passada a l’esquena de la defensa i Moyano, quan el davanter reusenc entrava a l’àrea, l’ha derribat. Vermella directa pel central andreuenc per impedir una ocasió manifesta de gol i Morales sota pals per intentar aturar el penal. I ho ha fet, el porter andreuenc s’ha llençat a la seva esquerre i ha refusat el xut de Robert des dels 11 metres.

L’acció de Morales ha esperonat el Narcís Sala i l’equip i, tot i jugar amb un menys, els homes de Piti Belmonte han anat a buscar la porteria del Reus. Era el moment de l’home que està en ratxa, Marcos Jiménez, que en només dos minuts ha avançat primer l’equip i després li ha donat tranquil·litat amb el seu sisè gol en aquesta lliga. Dues accions que han fet explotar d’alegria el colisseu andreuenc: el primer gol amb una rematada que ha entrat per on no hi havia espai, fregant el primer pal de la porteria d’Ángel, i el segon, amb una vaselina davant la sortida del porter del Reus.

Santi Castillejo no s’ho ha pensat i ha fet un triple canvi per aprofitar la superioritat numèrica. I en la primera jugada que els tres de la banqueta eren sobre el camp ha arribat l’empat. Una falta picada molt fluixa ha impactat en el pal i el refús, després d’un gran embolic, l’ha aprofitat Chumbi per retallar distàncies.

Era evident que amb un menys tocaria patir, però l’equip ha sabut patir molt bé. Amb els vint minuts que quedaven per davant, vint-i-cinc comptant l’afegit, el Reus no ha disposat d’accions clares per empatar. Al contrari, qui ha rematat més ha estat el Sant Andreu: un cop de cap de Dídac en una falta penjada, una rematada intentant sorprendre de Marcos des de 30 metres, o una falta directa picada per Marc que ha sortit a la dreta de la porteria, han estat les aproximacions més clares.

El balanç de targetes era de quatre grogues i una vermella pel Sant Andreu i cap pel Reus. Piti Belmonte ha estat expulsat per protestar i ha hagut de veure els darrers 12 minuts de partit des de la graderia. Uns darreres minuts amb moltes interrupcions i poc joc, entre d’altres, per un forat a la xarxa de la porteria de Morales que ha tingut el partit una bona estona aturat.

En els cinc minuts que el col·legiat Flores Roda ha marcat d’afegit els andreuencs han pogut aguantar bé les embestides del Reus i els tres punts es queden a casa per continuar amb l’escalada. El quadre andreuenc suma 13 punts i es col·loca en la novena posició de la taula.

UE Sant Andreu 2

CF Reus Deportiu 1

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Carroza, Llobet (Nando 58′), Xavi Jiménez, Marcos, Marc, Quim Araujo (Luis Blanco 74′), Arnau (Rubén 47′), Dídac i Fran Grima.

CF Reus Deportiu: Ángel, Marc Carrasco (Álvaro Garcia 66′), Robert Ahufinguer, David Sangrá, Socías, Beñant Alemán (Pablo Álvarez 66′), Borja Abenia, Xavier Marqués, Trujillo, Sergi Masqué (Jorge 66′) i Chumbi.

Gols: 1-0 Marcos (61′), 2-0 Marcos (63′), 2-1 Chumbi (67′).

Àrbitre: Flores Roda, del col·legi navarrès. Ha mostrat la groga als locals Moyano, Xavi Jiménez, Rubén i Nando, i al visitant Pablo Álvarez. Ha expulsat per vermella directa el local Moyano i l’entrenador també local Piti Belmonte.

Fotos: Judit Andreu


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS