CD Manacor 1 – UE Sant Andreu 3

El Sant Andreu ha sumat tres punts de moltíssim valor a Na Capellera després de remuntar a la segona meitat el gol del Manacor en els primers compassos del partit. Marcos, Eloi i Xavi Jiménez, en només 22 minuts, han capgirat el marcador en una molt bona segona part de l’equip andreuenc.

El Manacor, conscient que necessitava els punts, ha sortit molt concentrat. Els de Jaume Mut han pressionat molt bé la sortida de la pilota andreuenca i, ben aviat, ja han donat un bon ensurt amb una rematada que ha sortit desviada davant la sortida de Morales. No han perdonat, en canvi, només 2 minuts després, quan aprofitant una badada defensiva de la defensa quadribarrada, Nico ha recollit una passada en profunditat a l’esquena de Dídac i ha obert el marcador. La intensitat i concentració dels balears es traduïa en l’1-0.

Poc a poc, el Sant Andreu ha anat buscant el seu lloc al camp i ha començat a fer-se amb el domini del partit. Amb protagonisme per les incorporacions des de darrere de Rubén i, sobretot, amb un Xavi Jiménez molt actiu. De les seves botes han arribat les accions més perilloses de la primera part. Primer, al 9′, una rematada per sobre la porteria del Manacor. Més tard, al 26′, l’ex del Lleida centrava des de la dreta després d’una bona jugada individual i el defensa Roberto, evitava dins l’àrea petita la rematada de Marcos, que ja tenia la canya a punt per afusellar la porteria.

El Manacor s’ha tirat endarrere i cada vegada el domini andreuenc era més clar. Novament Xavi Jiménez, provava minuts més tard el xut, però la seva rematada rebotava en un defensa i atrapava Vives. Els de Jaume Mut pràcticament no han tornat a passar del mig del camp i es limitaven a tapar les incorporacions andreuenques. Eloi, amb una rematada molt centrada, i Carroza, amb un xut desviat des de la frontal, ho han tornat a provar abans del descans.

A la segona part l’equip ha sortit molt endollat des de l’inici. Marcos, amb una rematada desviada per sobre la porteria, i Eloi, primer amb una vaselina i després amb una rematada de cap, avisaven el Manacor. Llavors es produïa un canvi amb doble notícia: marxava Dídac, en els que eren els primers minuts de descans del central a la lliga, i entrava Melo, en el que suposava el seu debut en lliga amb el Sant Andreu.

I al quart d’hora de la segona part ha arribat l’empat. En una jugada que aquesta temporada ja haviem vist, precisament a Mallorca, Marc centrava una falta lateral i Marcos, aquesta vegada amb el cap, rematava lliure de marca al fons de la xarxa i posava les taules al marcador. Desè gol a la lliga pel de Pollença.

Lluny de recular, el Manacor ha anat a buscar la victòria sense por i a punt ha estat de tornar a avançar-se en el marcador. Morales, amb una gran estirada, treia un xut col·locat de Llull des de fora l’àrea. A la següent jugada, Marcos salvava amb el cap sota la porteria una nova rematada dels manacorins. I encara a la següent jugada, després d’un servei de córner, Morales tornava a salvar el gol en una jugada força embolicada que ha acabat amb falta sobre el porter andreuenc.

Ha estat el moment del Manacor, però els blanc i vermells no l’han sabut aprofitat. Sí ho ha fet en canvi el Sant Andreu minuts més tard per mitjà d’Eloi Fontanella. Una gran combinació amb Xavi Jiménez l’ha aprofitat el 9 quadribarrat per superar el porter Vives amb una rematada creuada molt suau. Una gran acció pel primer gol aquesta temporada d’Eloi en lliga.

Els manacorins ja no han pogut reaccionar al segon gol andreuenc i, per si fos poc, han vist com es quedaven amb un home menys. El capità Julio ha rebut la segona groga per unes mans i ha hagut d’abandonar el terreny de joc deixant el seu equip en inferioritat numèrica. S’han obert més espais a la defensa illenca i Marcos feia una passada interior al segon pal per Eloi perquè aquest li cedís a Xavi Jiménez i l’ex del Lleida fes la sentència i el seu primer gol amb el Sant Andreu.

En només 11 minuts l’equip ha capgirat el signe del partit, i en 22′ ha fet tres gols, demostrant què és capaç de fer en aquest període de temps. Justament els mateixos minuts que falten per disputar-se del partit contra Huracán.

Ja amb el partit totalment decidit no hi ha hagut ocasions destacades més enllà de rematades llunyanes senzilles pels porters de tots dos equips. Final i tres punts més per un Sant Andreu que es retroba amb la victòria.

CD Manacor 1

UE Sant Andreu 3

CD Manacor: Vives, Julio, Ortega, Luis Garcia (Pareja 75′), Nico, Caldentey, Gili (Pujadas 75′), Llull, Bertolo (Jaume Mut 75′), Artabe i Roberto.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, (Melo 54′), Moyano, Rubén, Carroza (Nando 66′), Marc, Quim Araujo (Luis Blanco 77′), Xavi Jiménez, Eloi i Marcos.

Gols: 1-0 (Nico 6′), 1-1 Marcos (59′), 1-2 Eloi (70′), 1-3 Xavi Jiménez (81′).

Àrbitre: López Puerta, de col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Roberto, Julio (2), Llull, Luis Garcia, Pareja i Ortega, i als visitants Eloi, Carroza i Melo.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS