CE L’Hospitalet 3 – UE Sant Andreu 2

El Sant Andreu ha trencat la ratxa de 4 victòries consecutives i 9 jornades imbatut després de caure amb el cap ben alt al camp d’un dels favorits de la categoria. L’Hospi ha marxat al descans amb un 3 a 0 favorable, però els andreuencs no s’han rendit i han estat a punt d’igualar.

Partit molt semblant al que vam viure la temporada passada entre tots dos equips a l’Estadi de Futbol de l’Hospitalet. En aquella ocasió els homes del llavors entrenador Miguel Álvarez es van avançar  a la primera part amb un 2 a 0 i en van poder fer algun més. No ho van aconseguir i els quadribarrats van reaccionar a la segona per empatar amb dos gols de Miguélez.

Avui el guió ha estat similar. L’Hospitalet ha sortit fort i en la seva primera arribada ja ha fet mal, en una jugada per la banda esquerre de David Haro. El jove extrem ha entrat amb la pilota controlada dins l’àrea i ha batut Morales amb un xut al pal curt. Era el minut 3 i quedava tot un partit per endavant.

El Sant Andreu ha buscat reaccionar i la primera aproximació ha arribat amb un xut des de fora l’àrea de Marcos que s’ha estavellat al lateral de la xarxa de Craviotto. Els de Jordi Vinyals han tingut la segona aproximació en una jugada a pilota aturada. La falta lateral penjada al punt de penal ha quedat morta després d’un refús i Lucas ho ha aprofitat per batre a Morales, que estava venut.

Minut 18 i L’Hospitalet ja havia posat diferències. Ha estat llavors quan el Sant Andreu ha tingut la millor ocasió de la primera part, amb un cop de cap de Marcos dins l’àrea que Craviotto ha desviat a córner. El conjunt local es mostrava molt sòlid i demostrant per què ocupa el segon lloc a la lliga.

L’Hospi volia tancar el partit per no tenir ensurts i David Prats ha pogut fer el tercer en una acció sol davant Morales, però el veterà davanter no ha encertat a rematar. Sí que ho ha fet, en canvi, dos minuts després, transformant un penal comès per Carroza. Un tres a zero que, ara sí, era un cop molt dur per l’equip. Els riberencs, tot i el resultat, seguien apropant-se amb perill a la porteria de Morales, i podien haver fet el quart si Fran Grima no treu sota pals una vaselina de David Haro.

A la segona part el Sant Andreu ha sortit més com ens té acostumats, amb el control de la pilota i intentant arribar a la porteria rival tocant. I en una d’aquestes combinacions ha arribat el primer. Quim Araujo, Fran Grima, Xavi Jiménez i Marcos han trenat una bona jugada que el mallorquí ha rematat al fons de la xarxa. Un gol que arribava molt d’hora i que donava ales per creure en la remuntada.

Tot i que cada vegada plovia més fort, el Sant Andreu començava a veure la llum. Només tres minuts després, Marc Martínez transformava un penal per mans d’un defensa de l’Hospi dins l’àrea. 3 a 2 al marcador i més de mitja hora per jugar, molts indicis per ser optimistes.

El Sant Andreu tenia la pilota i intentava atacar, però L’Hospi tenia perill al contraatac. En una acció atacant dels de Jordi Vinyals, concretament en un córner, Rubén estavellava la pilota al pal. El partit estava obert i cada vegada més pesat per la pluja. Eloi Fontanella entrava per Luis Blanco per donar aire a l’atac andreuenc.

Una altra gran combinació per la banda esquerre del Sant Andreu, amb una assistència de taló de Marc, la finalitzava Quim Araujo amb un xut que marxava per sobre la porteria. El mateix Quim deixava minuts més tard el seu lloc a Arnau, que avui ha disputat uns minuts en una posició molt més avançada del que li és habitual.

L’equip anava a l’atac deixant espais darrere i això ho ha aprofitat l’equip riberenc per, en una recuperació, muntar un perillosíssim contraatac que Carroza ha tallat molt intel·ligentment. S’acostava el final i amb cada vegada més aigua sobre la gespa, les pilotes començaven a buscar el cap de Marcos. Moyano, al 88′, centrava des de la dreta però el pichichi de l’equip enviava la rematada fora.

En els quatre minuts de descompte els quadribarrats han seguit amb la seva actitud de sempre, irreprovable. Fins que l’àrbitre no ha xiulat el partit no estava acabat i per tant calia seguir-ho intentant. De fet, a punt ha estat, novament Marcos, de donar una alegria en aquests minuts de descompte. El de Pollença ha recollit una pilota a l’interior de l’àrea i a la mitja volta ha tret una rematada que ha marxat fora per poc.

Una llàstima però la ratxa de partits imbatuts s’ha trencat, fet que tard o d’hora havia de passar. El que no es trenca, en canvi, és la moral i la dinàmica de joc d’un equip que continua creixent i que davant les adversitats segueix persistint.

CE L’Hospitalet 3

UE Sant Andreu 2

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Mousa, Viale, Lucas, Rubén, David Haro (Adai 63′), Corominas (Pedraza 63′), David Prats, Pitu i Cirio (Manel 89′).

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Carroza, Marc, Luis Blanco (Eloi 69′), Xavi Jiménez, Quim Araujo (Arnau 79′) i Marcos.

Gols: 1-0 David Haro (3′), 2-0 Lucas (18′), 3-0 David Prats (32′), 3-1 Marcos (54′), 3-2 Marc (57′).

Àrbitre: Pizarro Gómez, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga al local Peque i als visitants Moyano, Carroza, Xavi Jiménez, Luis Blanco i Eloi.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS