El Partit de Festa Major, per només 3€

Enguany la UE Sant Andreu vol participar activament de la Festa Major amb tot el poble i facilitar a tots els veins i veïnes una possibilitat de rematar la tarda del diumenge amb una visita al Narcís Sala. Les entrades es vendran anticipadament a només 3 euros a les botigues de l’Eix Comercial.

Per aquest motiu, s’ha modificat l’horari del partit del 27 de Novembre, que es disputa a casa contra el Llagostera, per tal que no coincideixi amb el Cercavila, un dels actes més multitudinaris de la festa.

Enlloc de disputar-se el partit al migdia s’ha traslladat el seu horari a les 17h, perquè després d’un bon dinar els andreuencs i andreuenques puguin arrodonir aquest cap de setmana de festa grossa animant l’equip, assistint a l’estadi en família o amb la colla d’amics, per passar una tarda de bon futbol.

És per això, que amb la col·laboració de l’Eix comercial de Sant Andreu, s’endega una campanya de venda anticipada d’entrades per aquest partit per només 3 euros, que es podran adquirir només als comerços adherits a l’Eix, a partir d’avui.

El preu de les entrades fora de la promoció, que finalitza el dissabte anterior al partit, serà l’habitual, pel que el diumenge a taquilles els preus seran els 8 de Grada Jove, 10 de General i 15 de Tribuna normals dels partits de lliga.

Amb aquest preu tan reduït, volem convidar el Poble gaudir amb el joc de l’equip, i a aquells veïns que encara no s’han acostat a l’estadi aquesta temporada, a descobrir uns jugadors que cada diumenge estan engrescant més tothom.

Us esperem! Tots amb la U.E. Sant Andreu, l’Orgull del Poble!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS