La pluja obliga a suspendre el partit

Un autèntic aiguat no ha deixat continuar amb el Sant Andreu-Huracán d’aquest migdia al Narcís Sala. El partit s’ha suspès al minut 68 amb 2 a 3 al marcador i ara la Federació haurà d’establir una nova data per jugar els minuts que resten. Tocarà remuntar!

Sens dubte, la tempesta que ha caigut aquest migdia sobre Sant Andreu i bona part de Barcelona li ha acabat robant el protagonisme a la pilota. I és que ha arribat un punt en que l’esfèrica ja no rodava sobre la gespa del Narcís Sala. Ha estat llavors quan l’àrbitre del partit, Pérez Peraza, ha decidit enviar els jugadors a vestidors i suspendre l’enfrontament temporalment a l’espera de l’evolució del terreny de joc. No ha deixat de ploure i quinze minuts més tard, novament el colegiat, acompanyat per membres de tots dos equips, ha decidit suspendre definiviament el partit.

Hora i mitja abans començava el que ha estat un partit poc habitual. Després d’uns primers deu minuts de tempteig, el Sant Andreu ha començat a dominar i a buscar la porteria de Paco. Luis Blanco, al 13′, posava una bona centrada que Quim Araujo enviava fora amb una rematada de cap. Nou minuts després, mans dins l’àrea del defensa valencià Mateos i penal favorable al Sant Andreu. Marcos ha pres la responsabilitat i no ha perdonat des dels 11 metres per fer el seu novè gol a la lliga.

L’Huracán no inquietava la porteria de Morales i el joc se seguia concentrant en terreny defensiu dels valencians. Al 30′, Llobet enviava un xut de falta al pal, provant de sorprendre Paco tot i ser una falta molt lateral. Llavors la pluja ha començat a fer presència al Narcís Sala, l’afició s’ha concentrat a la tribuna principal de l’estadi i ha començat a augmentar considerablement el caliu.

A cinc minuts del descans ha arribat el despertar de l’Huracán. Sergio Postigo no ha encertat a rematar davant Morales en una acció clara per fer la rematada. Sí ho ha fet Morgado just al límit del temps reglamentari, aprofitant una errada defensiva en un servei de banda per fer l’empat amb un potent xut.

La segona meitat ha començat amb encara més pluja. La gespa aguantava pel moment però es veia venir que si seguia caient aigua amb aquella intensitat el terreny de joc patiria les conseqüències. Abans que aquest moment arribés, hem pogut veure encara una mica de futbol. Al 50′, Quim Araujo aprofitava una pilota de Marcos per trobar una rematada dins l’àrea i estrenar-se com a golejador amb el Sant Andreu en lliga.

Han reaccionat molt ràpidament els de Nico Estévez. Morales ha tret una mà prodigiosa quan Sergio Postigo gairebé celebrava el gol després d’una gran rematada amb el cap. El porter andreuenc s’ha lluït en aquesta acció, però no ha pogut fer res només un minut més tard. Una cessió defensiva amb el terreny de joc pesat l’ha aprofitat el mateix Postigo per recuperar la pilota, encarar Morales i posar la pilota lluny del seu abast. Empatava l’Huracán per segona vegada en el partit.

Semblava que l’equip que avui vestia de blau i negre es trobava més còmode amb la pluja i seguia rematant a porta. Al 60′, novament Morales, feia una gran aturada a xut de Morgado, que ha rematat tot sol. La gespa semblava dir prou, però la pilota més o menys rodava tot i l’acumulació d’aigua. A falta de jugar per terra, l’Huracán buscava la seva referència atacant i treure partit a la seva alçada. És justament el que han aconseguit a la sortida d’un córner, la defensa andreuenca ha demanat falta sobre Morales, però novament Postigo ha rematat per avançar el seu equip.

No quedava ja ni un centímetre quadrat de gespa del Narcís Sala que no estigués cobert per l’aigua. Ha estat llavors, minut 23 de la segona, quan l’àrbitre Pérez Peraza ha aturat el partit, ha agafat la pilota, i al comprovar que no corria, ha aturat el partit. Els jugadors s’han tancat als vestidors a l’espera del que pogués passar, i el que ha passat és que no ha deixat de ploure ni un segon. Un quart d’hora més tard, el col·legiat, acompanyat pel delegat de camp, l’entrenador Piti Belmonte, Luis Blanco i el capità de l’Huracán, Hernández, ha donat el partit per suspès.

Vint-i-dos minuts més el descompte li queden doncs per davant a aquest Sant Andreu 2 – Huracán 3. Ara, la Real Federació Espanyola de Futbol serà qui dictamini quina serà la data, doncs entre els dos clubs no sembla que hi pugui haver acord. En tot cas, seran 22 minuts per intentar capgirar aquest marcador desfavorable amb el que avui s’ha donat suspès el partit.

UE Sant Andreu 2

Huracán València CF 3

(Partit suspès al minut 68′)

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Marc, Nando, Quim Araujo, Llobet (Eloi 65′), Luis Blanco i Marcos.

Huracán València CF: Paco, Alexis, Pepe, Mateos, Amarilla, Hernández, Omgba, Javi Moreno, Omar, Morgado i Postigo.

Gols: 1-0 Marcos (22′), 1-1 Morgado (45′), 2-1 Quim Araujo (50′), 2-2 Postigo (54′), 2-3 Postigo (64′).

Àrbitre: Pérez Peraza. Ha mostrat la groga als locals Fran Grima, Dídac i Marc, i als visitants Alexis, Mateos i Omar.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS