UE Sant Andreu 0 – UE Llagostera 1

El Llagostera s’ha emportat aquesta tarda els tres punts del Narcís Sala en una demostració que l’equip gironí no mereix estar tan avall en la classificació. Els andreuencs no han sabut desencallar el partit i un gol d’Enric Pi al 33′ ha definit l’enfrontament pels visitants.

Si en la prèvia del partit dèiem que aquest Llagostera arribava en alça al Narcís Sala, avui ha reafirmat aquest gran moment que està vivint l’equip d’Oriol Alsina. En paraules del mateix entrenador, el d’avui ha estat el millor partit de la temporada dels del Gironès.

No ha estat, en canvi, un bon partit del Sant Andreu. En part, per la bona feina de l’equip visitant que ha dificultat molt la circulació de pilota dels quadribarrats. D’aquesta manera, el partit ha començat amb alguna tímida arribada per part de tots dos conjunts a l’àrea rival. Tot i això, el Llagostera semblava estar més a gust sobre el camp que no pas el Sant Andreu. Els gironins portaven perill, tampoc del tot clar, en faltes laterals penjades a l’àrea.

La primera acció destacada del partit no ha arribat fins el minut 25. Després d’una errada defensiva en una cessió enrere, Marc Mas s’ha trobat davant Morales per marcar, l’ha intentat driblar i ha caigut a terra davant la sortida del porter. Difícil veure què era exactament el que havia passat en directe, però l’àrbitre no ha dubtat i ha tret targeta groga al jugador del Llagostera per, segons ell, llançar-se a la piscina.

No ha fallat l’equip blaugrana en la següent acció que ha tingut. Una centrada des de la dreta de Marc Mas no l’ha pogut refusar la defensa i Enric Pi, al segon pal, ha batut Morales amb una rematada creuada. Els gironins han traduït la seva major sensació de perill en avantatge al marcador.

Volia reaccionar el Sant Andreu, i gairebé ho ha tingut en la primera acció ofensiva realment perillosa. Bona passada a l’interior de l’àrea de Marc per Eloi i la rematada del davanter andreuenc la desviava el porter a córner. Del poc que hem vist en una primera part força ensopida per l’espectador. Abans del descans, Oscar Álvarez ho ha provat per part del Llagostera en una rematada que ha sortit per sobre la porteria de Morales.

La represa no ha estat gaire diferent. L’equip d’Oriol Alsina s’ha tancat més en defensa i la seva principal amenaça se centrava en el contraatac. Al Sant Andreu li continuava costant trobar la fluïdesa en el joc, però començava a trobar alguna ocasió de gol. Al 56′ una gran assistència per alt de Marc l’intentava engaltar Marcos dins l’àrea, però la rematada del de Pollença sortia mossegada i Wilfred atrapava sense dificultats.

Responia el Llagostera per mitjà de l’ex andreuenc Pere Tarradelles, amb un xut des de l’esquerra que sortia fregant el pal. I sense dubte, la millor ocasió del partit del Sant Andreu, en botes d’Eloi Fontanella al minut 70. El davanter ha recollit una passada llarguísima de Melo, que acabava de sortir al camp, i des de l’interior de l’àrea ha tret una rematada que Wilfred s’ha encarregat de rebutjar. La pilota li ha caigut a Xavi Jiménez, però la centrada-xut del migcampista andreuenc no ha trobat objectiu.

Els quadribarrats ho buscaven cada vegada amb més pilotes llargues i amb més homes a dalt, buscant que Marcos pentinés la pilota per alguna incorporació. Aquest fet ha generat un parell de contraatacs gairebé definitius del Llagostera, però primer Rubén i després Marc Martínez, han evitat la sentencia tallant dues pilotes providencials.

Per part andreuenca ho han intentat Llobet i Marcos, amb dues rematades des de la frontal, però Wilfred sense massa complicacions ha pogut atrapar bé en totes dues ocasions. Final i els tres punts que se’n van cap a terres gironines després d’un partit molt seriós del Llagostera. A més, els blaugranes també s’han endut el trofeu de Festa Major de Sant Andreu.

UE Sant Andreu 0

UE Llagostera 1

UE Sant Andreu: Morales, Rubén, Dídac, Moyano, Fran Grima (Melo 64′), Carroza (Luis Blanco 81′), Marc, Xavi Jiménez, Quim Araujo (Llobet 64′), Eloi i Marcos.

UE Llagostera: Wilfred, Aimar, Vallho, Oscar Álvarez, Quim Boadas, Espolita, Pedrito Pareja (Samuel Bayón 87′), Eloi Amagat, Enric Pi (Masó 77′), Marc Mas (David Costa 81′) i Pere Tarradelles.

Gols: 0-1 Enric Pi (33′).

Àrbitre: Rubén Jiménez, col·legi canari. Ha mostrat la groga als locals Eloi i Marc, i als visitants Aimar, Eloi Amagat, Marc Mas i Jordi Masó.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS