Una donació de sang, una entrada pel partit contra el Llagostera!

La UE Sant Andreu participa amb el Banc de Sang i Teixits en la campanya de recollida de sang que es farà el proper divendres 25 de Novembre a l’esplanada de Can Fabra. Aquells que col·laborin amb una donació de sang podran veure de franc el partit de Festa Major.

El club regalarà a tots aquells que facin aquest petit esforç tan generós i necessari una entrada pel Partit de Festa Major, que en col·laboració amb l’Eix Comercial de Sant Andreu ja té un preu reduït per celebrar els festejos pel nostre patró.

Cal recordar la importància de les donacions de sang, per les vides que es poden salvar en multitud d’operacions i tractaments que tenen lloc als nostres hospitals, el que fa que la demanda no s’aturi mai. El Banc de Sang i Teixits organitza cíclicament extraccions per tal que les necessitats urgents que tots nosaltres podem tenir algun dia siguin ben cobertes.

Aquest cop, i coincidint amb la Festa Major, es mirarà de recollir-ne al nostre poble, i la U.E. Sant Andreu vol animar tots els seus aficionats i seguidors a participar-hi.

Dóna sang! Amb una vegada no n’hi ha prou!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS