CF Gandia 1 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu torna de buit de València després de no poder batre la porteria d’un Gandia que ha aprofitat la seva oportunitat per sortir del descens en un partit on el més just hagués estat un empat. Els andreuencs, millors a la segona part, no han trobat el camí del gol.

S’hi jugava molt avui el Gandia i això s’ha vist des del primer minut. Els de la Safor han sortit més ficats en el partit i s’han fet amb el control del partit, buscant amb ganes la porteria andreuenca. No ha estat però fins el minut 13 que Berna, a la sortida d’un córner, ha enviat una rematada perillosa al pal. El mateix rebuig de la jugada el recollia Kiko, que rematava fora per poc.

Ho han seguit buscant els valencians i han trobat el premi al minut 18. El blanc-i-blau Tito ha rebut una passada al vèrtex dret de l’àrea i des d’allà no ha dubtat per enviar un xut creuat amb l’esquerre i batre Morales. El Sant Andreu, novament avui, per darrere en el marcador. A partir de la mitja hora de joc els andreuencs han pujat una marxa i per mitjà de Llobet, amb dues rematades, han provat d’igualar el marcador. El porter Burguera, ben col·locat, ha evitat el gol en totes dues ocasions.

A la segona meitat els de Piti Belmonte han sortit millor i s’han trobat amb una altra circumstància de cara: el Gandia es quedava amb 10 homes per expulsió d’Aicart, que veia la segona targeta groga per joc perillós. L’inferioritat numèrica ha portat els de la Safor a ajuntar línies i reduir espais, fet que dificultava l’arribada a porteria dels quadribarrats. La millor de les aproximacions l’ha tinguda Marcos, quan en un u contra u amb el porter, no ha estat encertat en la rematada i ha vist com Burguera resolia rebutjant el perill a córner. El mateix Marcos ha tingut un altre xut que ha marxat per sobre la porteria.

Amb el Sant Andreu apretant per buscar l’empat, s’igualaven les forces a un minut pel final. Carroza veia la segona targeta groga i també deixava els visitants amb un home menys. En el temps d’afegit, els andreuencs han provat penjant alguna pilota però senese trobar rematada. Tres punts que s’escapen en un camp on el Sant Andreu segueix sense guanyar en competició de lliga.

CF Gandia 1

UE Sant Andreu 0

CF Gandia: Burguera, Romera, Berna, Garrido, Carrillo, Rafa Belda, Kiko Lacasa (Verdés 63′), José Ruiz, José Aicart, Tito (Gervasio 71′) i Mauro Melo (Verdú 83′).

UE Sant Andreu: Morales, Melo, Dídac (Fran Grima 64′), Moyano, Rubén (Arnau 76′), Carroza, Nando (Ángel 64′), Blanco, Llobet, Quim i Marcos.

Gols: 1-0 Tito (18′).

Àrbitre: López Martínez, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als locals Berna, Verdú, Romera i Aicart, per partida doble, i als visitants Nando i Carroza, a aquest últim també en dues ocasions.

Foto: lespenyes.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS