Club Lleida Esportiu 1 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu ha arrencat un punt del Camp d’Esports en un partit amb una primera part amb més arribada del Lleida. A la represa, els andreuencs s’han avançat per mitjà de Llobet però no han tingut encert per ampliar diferències. Asier, amb un golàs, ha signat el definitiu empat.

El fred que feia avui a Lleida ha semblat encomanar-se als jugadors de tots dos equips, i és que el partit ha començat amb moltes imprecisions i poca fluïdesa en el joc per totes dues bandes. Molt de migcampisme i dificultat per connectar tres passades seguides tant pel Lleida com pel Sant Andreu.

Ha estat la tònica durant bona part del primer temps. Els primers en provar el xut han estat els locals, amb una rematada de Canario que Morales ha pogut atrapar fàcil. Més clara ha estat la següent aproximació dels blaus, cinc minuts després, quan Asier, a pocs metres de la porteria, no ha pogut connectar bé una centrada des de la banda esquerre.

El Sant Andreu ha portat poc perill a la porteria d’Ibáñez durant aquests primers 45 minuts. La més clara, una rematada des de la frontal d’Eloi que el porter local ha desviat a córner. A la sortida d’aquest servei de cantonada, Nando ha estat apunt de poder posar el cap al segon pal per enviar la pilota al fons de la xarxa, però Ibáñez de punys ha desviat el perill.

I han arribat les males notícies pels andreuencs. En només cinc minuts, dos canvis per lesió: primer Moyano, amb molèsties a la part posterior de la cuixa, i després Eloi, que uns minuts abans ja s’havia acostat a la banqueta amb problemes físics. En els seus llocs han entrat Borja i Quim Araujo, que avui ha actuat com a punta.

Mentrestant, i abans del descans, ha estat el Lleida qui més protagonisme ofensiu ha tingut. Al 32′, Asier driblava Morales però s’ha quedat sense angle per fer la rematada i el seu xut ha topat amb la part posterior de la xarxa. Pocs minuts després, Verdú, en dues ocasions, ha enviat dos xuts perillosos des del vèrtex esquerre de l’àrea andreuenca. El primer xut ha marxat alt, el segon, fregant el pal llarg de la porteria del Sant Andreu.

A tot això, els quadribarrats han tingut algun contraatac perillós, de fins a 4 contra 2, però no han sabut resoldre i la defensa lleidatana s’ha anticipat bé per tallar la pilota. S’arribava al descans amb uns primers 45 minuts amb poc futbol i més arribades de l’equip local.

La segona part ha començat molt diferent. Com ja estem acostumats, el Sant Andreu ha sortit del vestidor molt endollat i només ha trigat dos minuts en posar-se per davant. Llobet, lliure de marca, ha rematat amb el cap una centrada de Luis Blanco des de la dreta per fer el 0 a 1. Una gran acció que ha donat confiança als andreuencs per seguir buscant la porteria d’Ibáñez i alegria a la seixantena d’andreuencs que s’han desplaçats al Camp d’Esports.

Tres minuts després hauria pogut canviar el partit en una acció molt clara de Luis Blanco davant del porter. La rematada de l’autor de l’assistència del gol ha sortit un pèl massa creuada i el públic lleidatà, que s’impacientava amb el seu equip, ha pogut respirar tranquil. Els d’Emili Vicente s’han decidit obertament a anar a buscar el gol i han avançat línies clarament. Amb el joc concentrat ara a terreny andreuenc, hi havia l’opció de sortir al contraatac, però els que s’han pogut generar han quedat en res.

I llavors ha arribat l’empat del Lleida. A la sortida d’un córner, Asier ha engaltat una sensacional rematada per enviar la pilota a l’escaire de la porteria de Morales i fer l’1-1. La defensa andreuenca ha reclamat mans d’un jugador local, però sembla que tot i que la pilota impacta en el seu braç, el té enganxat al cos.

L’afició del Camp d’Esports s’ha bolcat amb aquest empat i els de la Terra Ferma han anat a per la victòria. Imaz, amb un xut al que Morales ha respost de punys, i Jorge Giménez, amb un xut desviat a l’esquerra del porter, han generat les úniques ocasions pel Lleida després de l’empat. El Sant Andreu n’ha tingut una al temps de descompte, amb un cop de cap de Nando a la sortida d’un córner que ha marxat alt.

Novament empat a 1 entre Lleida i Sant Andreu al Camp d’Esports, com les darreres dues temporades. Un punt fora de casa que es pot fer bo diumenge vinent al Narcís Sala contra l’Orihuela.

Club Lleida Esportiu 1

UE Sant Andreu 1

Club Lleida Esportiu: Ibáñez, Sobregrau, Pau, David Giménez (Jorge Giménez 46′), Jaume Delgado, Canario, Jesús Imaz, Casquero (Ballesteros 56′), Asier Eizaguirre (Juanma 83′), Azparren i Verdú.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano (Borja 26′), Rubén, Melo, Nando, Llobet (Ángel 80′), Luis Blanco, Xavi Jiménez i Eloi (Quim Araujo 32′).

Gols: 0-1 Llobet (47′), 1-1 Asier (69′).

Àrbitre: Sanz Terrades, del col·legi valencià. Ha mostrat la groga als locals Jorge i Imaz, i als visitants Nando, Llobet, Rubén i Melo.


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS