UE Sant Andreu 0 – Orihuela CF 0

El Sant Andreu ha sumat un punt davant del segon classificat en un partit on ha merescut més. Els quadribarrats han aturat molt bé l’equip alacantí i només els ha faltat transformar les ocasions que han tingut. Tot i això, la plantilla marxa de vacances amb bon regust de boca.

Arribava molt fort l’equip d’Asier Garitano al Narcís Sala. Les quatre victòries consecutives i una meritòria segona posició a la classificació avalaven l’equip groc, que avui vestia completament de blau.

Però si una cosa té aquest Sant Andreu és que mai es deixa impressionar pel rival i sempre surt amb les idees clares, a desenvolupar el seu joc. Els homes de Piti Belmonte han començat jugant a camp alacantí, dominant el ritme de partit, fent circular la pilota i, quan perdien l’esfèrica, lligant en curt els jugadors més perillosos de l’Orihuela.

El primer avís, al minut 5, l’ha donat Quim Araujo. Avui actuant novament com a punta, el Mago ha caigut a banda dreta per recollir una pilota a l’espai i el seu xut ha sortit massa creuat. Deu minuts després, Xavi Jiménez treia una gran centrada des de la banda dreta que ningú encertava a rematar al punt de penal. Les ocasions no acabaven de ser del tot clares, però els andreuencs continuaven buscant el camí del gol.

Després d’uns minuts de relativa tranquil·litat, han arribat tres oportunitats molt clares en només cinc minuts. La primera, al 36′, de Xavi Jiménez, que rematava arribant des del darrere i veia com Pulpo blocava bé l’esfèrica. Dos minuts després, Quim Araujo des de l’interior de l’àrea provava el xut, però el porter dels alacantins responia sense problemes. I la millor ocasió, de Llobet amb el cap al 41′. Aquí sí que s’hi ha lluït Pulpo Romero, treient una mà prodigiosa i desviant la pilota a córner quan el Narcís Sala ja cridava el gol.

El Sant Andreu, ara sí, mereixia molt més. I més tenint en compte que Morales només ha hagut d’intervenir per blocar fàcil un xut llunyà dels oriolans. Abans del descans encara Quim Araujo ha provat una nova rematada des de l’interior de la gran, però la pilota ha sortit força desviada.

A la segona part l’Orihuela ha sortit més endollat, més actiu, igualant la possessió amb els locals. Malgrat això, novament ha estat el Sant Andreu qui ha generat perill, aquest cop per mitjà de Rubén. Després d’una bona jugada per l’esquerra, el lateral ha servit a Quim Araujo que a boca de canó ha vist com un defensa se li anticipava per enviar la pilota a córner.

El partit s’ha accelerat i ha entrat en una fase d’anades i vingudes que no beneficiava els quadribarrats. En una d’aquestes ha arribat l’ocasió més clara dels alacantins, en una pilota a l’esquena de la defensa andreuenca que Dani Gómez ha creuat un pèl massa davant la sortida de Morales. La pilota ha sortit fregant el pal, però la rèplica andreuenca no s’ha fet esperar. A la següent jugada, Luis Blanco quedava en posició franca per rematar davant Pulpo però l’arribada per darrere d’un defensa no l’ha permès rematar correctament.

Després d’aquests minuts de bogeria, el partit ha anat clarament de baixada i en l’últim quart d’hora els dos equips ho han provat únicament amb faltes i córners penjats a l’àrea que no han trobat rematador. Un empat que satisfà els alacantins però no a un Sant Andreu que ha merescut alguna cosa més. Aquest resultat deixa l’equip desè a la taula amb 24 punts i amb un regust amarg per no haver pogut perforar la porteria del Pulpo Romero.

En tot cas, moltes coses positives a extreure d’aquest partit. Ara els jugadors marxen de vacances fins el proper dimarts 27, quan tornaran als entrenaments.

UE Sant Andreu 0

Orihuela CF 0

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Borja, Moyano, Rubén, Melo, Marc, Xavi Jiménez, Llobet, Luis Blanco i Quim Araujo.

Orihuela CF: Pulpo, Benja, Navarro, Fleky (Manrique 46’), Teo, Cases, Dani Gómez (Diego 74’), Mario Arqués, Oscar Rico (Miguel Ángel 61’), Cavas i Delgado.

Gols:

Àrbitre: Alemán Pérez, del col·legi de Las Palmas. Ha mostrat la groga als locals Melo, Xavi Jiménez, Nakor i Marc, i als visitants Benja, Arqués, Fleky i Diego.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS