UE Sant Andreu 2 – Huracán Valencia CF 5

El Sant Andreu ha acabat perdent el partit dels 22 minuts que s’ha disputat aquest vespre al Narcís Sala. Sergio Postigo, amb dos gols més, ha marcat les diferències per posar el 2-5. L’expulsió per doble groga de Marc Martínez només començar ha canviat el partit per complet.

No ha pogut ser. Era molt difícil, però s’havia de provar. I de fet el Sant Andreu ha sortit amb tot l’arsenal per atacar. Tots els davanters disponibles estaven en l’onze inicial, inclòs Ángel, que debutava en lliga amb el primer equip.

Ha sortit a per totes l’equip quadribarrat. Ja en el primer minut de joc, Marcos ha pogut firmar l’empat rematant amb el cap una centrada de Luis Blanco, però la pilota ha marxat un pèl creuada a l’esquerra de la porteria de Paco. D’una jugada que podia haver marcat el partit en una direcció, a una altra que l’ha marcat cap a l’altra. Falta de Marc Martínez sobre Hernández a la frontal de l’àrea i groga pel migcampista andreuenc. La segona del partit, perquè ja la va veure el dia de la suspensió, i els andreuencs amb un home menys.

Deu efectius per atacar un Huracán que es defensava amb tot però que no dubtava en sortir amb molt de perill al contraatac. Al 75′ Marcos ho provava amb una rematada a la mitja volta, però Paco responia bé al xut del mallorquí. Quatre minuts més tard, Sergio Postigo aprofitava una relliscada en la defensa andreuenca per encarar amb calma Morales i batre el porter local per baix. Un cop dur, però s’havia de seguir lluitant fins el final.

Abans del 90′, Marcos ha tingut un parell d’opcions, primer amb un xut fluix que ha atrapat bé el porter huracanista, i després recollint una gran assistència de Moyano que el davanter no ha pogut rematar amb comoditat davant del porter. Entràvem en temps afegit i, novament en una jugada desafortunada de la defensa andreuenca, Sergio Postigo recollia una passada en profunditat i aprofitava per fer el cinquè amb un xut amb la cama dreta.

Els andreuencs no s’han rendit en cap moment tot i les dificultats, i encara abans que l’àrbitre xiulés el final podien haver marcat en una centrada xut de Quim Araujo que ningú ha arribat a rematar i que s’ha perdut fregant el pal.

Una llàstima, però al cap i a la fi, tampoc s’ha perdut res, doncs els tres punts l’equip no els tenia tampoc abans de començar el partit. Ara cal agrair l’esforç que ha fet tothom per intentar donar la volta a aquest partit i passar pàgina per pensar ja en el Gandia.

UE Sant Andreu (0) 2

Huracán Valencia CF (2) 5

UE Sant Andreu: Morales, Melo, Moyano, Eloi, Marcos, Luis Blanco, Marc, Nando, Quim Araujo, Arnau i Ángel.

Huracán Valencia CF: Paco, Mateos, Pepe Plà, Omgba, Sergio Postigo, Omar (David Fas 77′), Morgado, William (Javi Moreno 83′), Herández, Amarilla i Pablo Vidal.

Gols: 2-4 Postigo (79′), 2-5 Postigo (91′).

Àrbitre: Pérez Pedraza, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la segona groga al local Marc Martínez.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS