Andorra CF 1 – UE Sant Andreu 2

Victòria lluitada fins l’últim segon la que ha aconseguit el Sant Andreu aquesta tarda a Andorra. Els locals s’han avançat a la primera part per mitjà de Morales, però a la represa els quadribarrats han capgirat. Melo, a la sortida d’un córner, i Marcos, de penal, han certificat el triomf.

Hi havia moltes ganes de tornar a assaborir els tres punts, feia gairebé dos mesos que l’equip no els sumava. Avui ha sigut el dia, totes les ratxes s’acaben i aquesta tarda tocava finiquitar la mala dinàmica de resultats que travessava l’equip andreuenc de cinc jornades consecutives sense guanyar.

I això que la cosa no ha començat gaire bé. L’Andorra ha sortit millor posicionat sobre el terreny de joc però sense arribar amb perill a les immediacions de Pau, que avui debutava amb la samarreta andreuenca en partit de lliga. Els locals tenien la pilota i han sortit decidits a atacar. Tot i això, la primera ocasió amb perill l’ha tinguda l’equip andreuenc, amb una rematada de Marc Martínez que ha sortit alta.

L’equip blanc ha respost amb el gol que els avançava en el marcador, en la que era la seva primera rematada a porta. Al 19′ una errada en la construcció de Carroza no l’ha desaprofitat el pichichi de l’Andorra, Morales, per fer l’1 a 0. Al Sant Andreu li ha costat força minuts reaccionar, però cap a la mitja hora de joc ha començat a tenir més la pilota i els córners a favor, tot i que sense rematada, se succeïen.

Poc abans del descans ha arribat una acció que podia haver canviat el partit. Fonsi, de falta directe, rematava al travesser i la pilota botava, sembla que dins la porteria. Els jugadors andorrans han reclamat la validesa del gol però aquest no ha pujat al marcador.

La segona part, com ja és habitual, ha començat amb un Sant Andreu molt més endollat. Marcos sortia d’inici en el lloc d’Eloi, tornant així als terrenys de joc cinc setmanes després. I a pilota aturada ha arribat el gol, centrada des de la cantonada de Marc Martínez i Melo que posava el cap per fer l’empat. Rebrotava l’esperança.

A partir d’aquest moment, poques ocasions per cap dels dos equips més enllà de dues rematades fluixes, una de Morales per l’Andorra i una altra de Marcos pels quadribarrats. No ha estat fins a deu minuts pel final que la cosa s’ha tornat a animar; Quim Araujo sortia al camp per donar-li un extra a l’equip, i dues accions del mago, una d’elles finalitzada per Marcos amb el cap, posaven setge a la porteria d’Unai.

L’Andorra també ha portat perill amb una doble rematada acrobàtica en aquest tram final. El gol podia caure de qualsevol de les dues bandes, però llavors ha aparegut Chechu per derribar Marcos dins l’àrea i cometre penal. El de Pollença no ha fallat i ha tancat el partit donant-li els tres punts al Sant Andreu des dels onze metres.

Una victòria que deixa a l’equip amb 27 punts i serveix per tornar a agafar inèrcia de cara els propers compromisos.

Andorra CF 1

UE Sant Andreu 2

Andorra CF: Unai, Jael (Ignacio Tomás 74′), Remacha, Crespo, Gil, Lozano, Collados (Ignacio Gómez 83′), Reche, Morales, David López i Sanz (Abarge 67′).

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Melo, Moyano, Rubén, Marc (Nando 61′), Carroza, Luis Blanco, Arnau (Quim Araujo 78′), Xavi Jiménez i Eloi (Marcos 46′).

Gols: 1-0 Morales (18′), 1-1 Melo (51′), 1-2 Marcos (89′).

Àrbtire: Melgares de Aguilar Fernández. Ha mostrat la groga als locals Remacha, Reche, Morales, Lozano i Gil, i als visitants Fran Grima i Moyano.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS