Ontinyent CF 1 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu segueix amb la maledicció a El Clariano i aquesta tarda ha caigut per la mínima en un partit amb poquíssimes ocasions i on els valencians han imposat el seu joc directe. Raúl Muñoz, al minut 72, ha donat els tres punts als de Roberto Granero.

Començava com sempre el Sant Andreu buscant manar en el terreny de joc, avui en un camp on no hi ha guanyat mai. Arnau, aquesta tarda actuant novament com a extrem, ha pogut gaudir d’una de les comptades ocasions andreuenques, al minut 9, amb un xut que ha marxat força desviat.

L’Ontinyent buscava fer-se fort, sobretot intentant aprofitar les rematades a l’esquena de la defensa andreuenca en jugades a pilota aturada. En una d’aquestes accions, al 20′, Javi Gómez aconseguia batre a Pau per baix, però el gol no ha pujat al marcador per un clar fora de joc del davanter local.

Ha estat el bagatge d’una primera part pobre, on cap dels dos equips s’ha acabat de trobar sobre el terreny de joc i on ha faltat a totes dues bandes connectar l’última passada. El descans no ha servit per canviar massa la tònica del partit. Els valencians seguien provant-ho penjant faltes laterals i els andreuencs no trobaven la manera d’arribar a l’àrea rival amb claredat. Al 47′, Javi Gómez rematava fora per poc una d’aquestes jugades d’estratègia.

Sense fer tampoc gaire mèrits clars, els de Roberto Granero s’han avançat en el marcador en el minut 73, amb un gol de Raúl Muñoz. Els locals aprofitaven una segona jugada per, des del cor de l’àrea, recollir una centrada des de la dreta i batre a Pau a boca de canó. Tot i les protestes dels quadribarrats, Raúl es trobava en posició correcte.

El Sant Andreu ha provat de reaccionar. Només dos minuts després Dídac rematava massa creuat en la que era una de les poques accions destacables en l’apartat ofensiu. No ha estat fins gairebé el temps de descompte que el porter de l’Ontinyent Alberto ha hagut d’intervenir. Nakor ha tret partit d’una errada defensiva dels locals, ha entrat a l’àrea, però la seva rematada l’ha desviat Alberto a córner. Els blancs seguien amenaçant en les jugades a pilota aturada i de fet, l’assistent els hi ha anul·lat un segon gol, també correctament, per posició antireglamentaria.

Després d’una de les poques combinacions que ha pogut trenar avui l’equip de Piti Belmonte, Luis Blanco ha tingut l’opció de fer l’empat al descompte, però el seu xut arribant des del darrere l’ha desviat bé Alberto novament a córner. Sense temps per més, l’Ontinyent s’ha endut els tres punts d’un partit molt poc fluid i amb escasses opcions de gol per tots dos conjunts.

Ontinyent CF 1

UE Sant Andreu 0

Ontinyent CF: Alberto, Borja, Ivan Forte, Diego Alegre, Javi Gómez, Carlitos, Albert Urrea (Bardolet 69′), Álex Cacho, Navarro, Lloret i Raúl Muñoz.

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Melo, Marc, Luis Blanco, Quim Araujo (Nakor Bueno 67′), Arnau (Xavi Jiménez 46′) i Eloi.

Gols: 1-0 Raúl Muñoz (73′).

Àrbitre: Jiménez Moreno, del comitè castellà-manxec. Ha mostrat la groga als locals Diego Alegre, Bardolet, Ivan Forte, Alberto i Carlitos, i als visitants Pau, Rubén, Melo, Marc i Dídac.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS