UE Sant Andreu 6 – Sporting Maonès CF 0

El Sant Andreu ha sumat aquesta tarda una còmode i contundent victòria davant un rival que arribava al Narcís Sala molt tocat per situacions extraesportives. Luis Blanco i Eloi, per partida doble, i Marc i Rubén, amb dos bons xuts, han fet els gols dels quadribarrats.

No era una situació fàcil per l’Sporting Maonès la que se li presentava aquest migdia. Amb la plantilla totalment minvada i sabent que disputava el seu darrer partit, de seguida s’ha vist que el marcador s’acabaria decantant tard o d’hora pels interessos dels andreuencs.

Només en els set primers minuts, el Sant Andreu ha disposat de fins a tres ocasions molt clares de gol: un xut al pal de Xavi Jiménez i dues accions de Luis Blanco i Eloi Fontanella davant del porter que els davanters locals no han pogut resoldre.

El domini era total, i les ocasions seguien arribant. Al 13′, Xavi Jiménez creuava massa la seva rematada davant la sortida de Marc Seguí. El premi ha arribat a la cinquena, quan Luis Blanco, al segon pal, ha engaltat al fons de la xarxa una centrada precisa de Rubén des de la banda esquerre.

Les accions de perill se succeïen una darrere l’altra. Al 21′, novament Xavi Jiménez recollia una passada a l’esquena de la defensa per encarar porteria, però el xut del migcampista ha anat a parar al lateral de la xarxa.

Llavors ha arribat l’única acció de perill en tot el partit de l’Sporting. Lamín, en una gran jugada individual, s’ha desfet de la defensa andreueca i davant la sortida de Pau ha enviat una potent rematada al travesser. Un Pau que en el seu segon partit com a titular en lliga no ha tingut gaire feina.

Novament tornava la normalitat i el Sant Andreu buscava la porteria contraria. El passador, Marc Martínez, rebia aquesta vegada dins l’àrea en una internada per l’esquerre i superava Marc Seguí pel primer pal firmant el 2 a 0. Resultat amb el que s’ha arribat al descans, però de miracle. En la recta final dels primers quaranta cinc minuts Xavi Jiménez i Arnau han tingut dues clares ocasions dins l’àrea, però Marc Seguí en el primer cas i la rematada massa creuada en el segon, han impedit que augmentés l’avantatge.

A la segona meitat l’únic que ha variat ha estat l’augment de l’encert davant de porteria. Ja al 47′, Eloi Fontanella provava sorprendre Marc Seguí amb una vaselina que el porter ha aturat mentre la pilota encara pujava. Piti Belmonte aprofitava per donar minuts als avui suplents i ha donat entrada a Quim Araujo en el lloc de Xavi Jiménez. Només entrar, el mago ha aprofundit per banda esquerre per posar una centrada al primer pal que Luis Blanco aprofitava per augmentar el seu compte.

En només 4 minuts situació calcada perquè Eloi fes el quart pels andreuencs. Aquesta vegada la centrada era d’Arnau i la rematada del davanter de Breda. Les ocasions seguien arribant i Marc Martínez provava sorprendre amb un xut des de trenta metres, però la pilota ha sortit fregant el travesser.

La nota negativa ha arribat al minut 70′. David Llobet, que acabava d’entrar substituint Luis Blanco, s’ha lesionat els abductors al definir en un u contra u amb el porter balear. La pilota ha entrat, però el línier ha invalidat la jugada per fora de joc i Llobet ha hagut de marxar en llitera. El de Cambrils ha estat substituït per Nando només cinc minuts després d’haver entrar al terreny de joc.

L’equip ha seguit buscant la porteria rival i encara ha tingut temps per fer dos gols més. Eloi, aprofitant una gran passada a l’espai per batre Marc Seguí, i Rubén, en una internada per la banda esquerre i col·locant la pilota al primer pal, han tancat la golejada.

El Narcís Sala ha acomiadat els jugadors de l’Sporting Maonès amb una gran ovació en el que ha estat el darrer partit de l’equip menorquí.

UE Sant Andreu 6

Sporting Maonès CF 0

UE Sant Andreu: Pau, Rubén, Melo, Moyano, Carroza, Xavi Jiménez (Quim Araujo 58′), Eloi, Luis Blanco (Llobet 67′ [Nando 71′]), Marc, Arnau i Fran Grima.

Sporting Maonès CF: Marc Seguí, Micaló, Sergio (Álex 73′), Berto, Moyano, Lamín, Biel Medina, Joan Barber, Adrien Goñi, Jonathan Seguí (Raúl Olives 82′) i Sergio Ayala.

Gols: 1-0 Luis Blanco (18′), 2-0 Marc (34′), 3-0 Luis Blanco (61′), 4-0 Eloi (65′), 5-0 Eloi (75′), 6-0 Rubén (85′).

Àrbitre: Leo Ollo, del col·legi navarrès. Ha mostrat la groga als locals Eloi i Blanco, i als visitants Barber i Sergio.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS