València Mestalla CF 3 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu ha caigut de manera contundent a la Ciutat Esportiva de Paterna en un partit marcat per l’encert de cara a porteria. Els valencianistes, amb molta qualitat a dalt, han sabut resoldre les seves accions ofensives davant la falta d’encert andreuenca.

Primer partit de l’any 2012 pels quadribarrats. El València Mestalla estrenava entrenador i presentava alguna novetat a l’onze inicial, com el porter del juvenil Anselmo.

L’enfrontament ha començat amb alternança de possessions i sense un dominador clar. Marc Martínez ha sigut el primer en avisar finalitzant una bona jugada dels andreuencs amb un xut que ha marxat per sobre el travesser de la porteria local. Les ocasions de perill real no acabaven d’arribar, doncs faltava encertar en l’última passada. Al 23′, Llobet ha estat a punt de treure profit d’un embolic entre la defensa i el porter del Mestalla.

Només tres minuts després el partit ha canviat completament. La gran amenaça valencianista, Paco Alcácer, ha aprofitat una mala passada en la construcció del Sant Andreu per marxar cap a la porteria de Morales, driblar el porter andreuenc, i fer la passada enrere perquè Bernat avancés els locals en el marcador. Aquest gol ha donat confiança als de Sergio Ventosa, que han seguit entrant per la banda i provant rematades. Miñano i Tano ho han intentat abans del descans sense trobar porteria.

El Sant Andreu ha sortit diferent en la segona part, buscant de manera directe la porteria del València. En només un minut, Xavi Jiménez primer, amb un bon xut, i Eloi Fontanella després, amb una rematada amb el cap que ha salvat Pol sobre la línia de gol, avisaven de les intencions dels quadribarrats. La resposta dels valencians ha sigut molt contundent, només un minut després, bona jugada de Robert per la banda i Portu que no perdonava per ampliar diferències, 2-0.

Tot i el cop, dur, els quadribarrats han seguit buscant la porteria local i Xavi Jiménez ha topat amb el travesser fins a dues vegades en escassos 10 minuts. La mala sort de cara el gol feia desesperar els andreuencs i el perill dels valencianistes al contraatac ha fet la resta. En la primera que ha tingut, Paco Alcácer ha perdonat, però no així en la segona, sentenciant el partit amb molta classe en un 1×1 amb Morales.

València Mestalla CF 3

UE Sant Andreu 0

València Mestalla CF: Anselmo, Joel, Salvador, Tano, Pol, Marc, Roberto (Carlos 53′), Cristian (Cristian López 77′), Paco Alcácer, Miñano (Montoro 63′) i Bernat.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima (Arnau 72′), Dídac, Moyano (Borja 85′), Rubén, Melo, Marc, Llobet (Nakor 58′), Xavi Jiménez, Quim Araujo i Eloi.

Gols: 1-0 Bernat (24′), 2-0 Portu (47′), 3-0 Paco Alcácer (81′).

Àrbitre: Hernández Lorenzo, col·legi de La Rioja. Ha mostrat la groga als locals Tano i Montoro i al visitant Marc Martínez.

Fotos: valenciacf.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS