CD Olímpic 0 – UE Sant Andreu 0

El Sant Andreu segueix sumant després d’aconseguir arrencar un punt molt lluitat i patit de La Murta. Els valencians han merescut més en molts trams de partit però no han pogut perforar la porteria de Pau Núñez. Edgar ha tornat a ser la referència atacant i ha debutat Vela.

Olímpic i Sant Andreu han sortit buscant el seu lloc al camp, però el primer que s’ha imposat ha estat el joc directe. Pilotades llargues buscant despenjar pilotes per fer mal a l’àrea contrària. En aquest context qui s’ha desenvolupat millor ha estat l’equip valencià, que tenia més possessió de pilota tot i les anades i vingudes.

Les ocasions, encara que amb comptagotes, han començat a arribar de la banda local. En el 17′, Rubén enviava una rematada que marxava fregant el pal de la porteria de Pau, que no hagués pogut fer res si la pilota hagués anat entre els tres pals. El guió era molt semblant a la majoria de partits que els equips valencians juguen a casa, amb poca fluïdesa i molta pilotada a l’àrea.

El Sant Andreu intentava replicar buscant Edgar com a referència en llarg, però l’equip quadribarrat no aconseguia trepitjar l’àrea de Francis. Per contra, amb el pas dels minuts, l’Olímpic s’ha anat animant i ha començat a apretar. Un parell d’arribades perilloses, una d’elles amb una pilota que s’ha passejat per davant la porteria de Pau sense que ningú rematés, feien creure el públic valencià que el gol dels seus estava a prop.

Els de Piti Belmonte han sabut patir i, buscant el contraatac, han intentat espolsar-se el perill de sobre. La primera i única arribada clara a l’àrea local dels quadribarrats durant el primer temps ha arribat al 38′. Una bona centrada de Rubén l’ha intentat rematar Arnau quan Luis Blanco, des del darrere, arribava en millor posició per connectar el xut.

La segona meitat ha començat de la mateixa manera que acabava la primera. En els dos primers minuts de la represa, dues aproximacions amb joc directe dels de Xàtiva que feien recular el Sant Andreu a la seva pròpia àrea. El partit era dur i intens, però ningú s’arrugava.

El primer xut a porta del Sant Andreu arribava al 52′, amb una rematada de Xavi Jiménez que atrapava fàcil el porter local Francis. Una acció aïllada perquè de seguida l’Olímpic ha tornat a donar l’ensurt amb un xut que Fran Grima ha salvat sota pals quan la graderia ja cridava el gol. El partit no tenia cap mena de control, per part de cap dels dos equips, però l’Olímpic es desenvolupava millor en aquestes circumstàncies. La pilota aturada era una gran amenaça per la porteria quadribarrada.

Piti Belmonte ha volgut repetir el canvi de la setmana passada contra el Balears i ha donat entrada a Nakor en el lloc de Luis Blanco, buscant una ajuda per dintre per Edgar. Pocs minuts més tard també entrava Quim Araujo en el lloc d’Arnau.

L’Olímpic seguia fidel al seu joc i en dues d’aquestes accions ha tornat a avisar. Da Silva, amb un xut blocat per Moyano amb el cos, i Fran Moreno, que ha vist com Pau evitava el gol amb una gran intervenció, rondaven l’1-0.

Ha estat llavors quan el Sant Andreu ha tingut més rematades, tot i que cap d’elles ha anat a porteria. Al 77′, en una bona jugada col·lectiva, Edgar rematava massa creuat i la pilota es perdia per línia de fons. Piti Belmonte feia debutar Toni Vela per reforçar la circulació de pilota, però novament Edgar, amb un xut llunyà, acostava el Sant Andreu a l’àrea de l’Olímpic. L’ex del Gavà encara ha tingut una altra rematada quan es complia el temps reglamentari. Novament el seu xut es perdia per sobre el travesser.

Quedaven només tres minuts d’apretar les dents, els que s’han afegit, per sumar un punt. El porter andreuenc Pau Núñez ha pres mal llavors en una mala caiguda i el partit ha estat aturat durant un parell de minuts. Amb Pau reincorporat, tot i que amb evident dolor, el Sant Andreu havia gastat els tres canvis, el partit s’ha reprès. Els valencians han tingut l’última en una falta penjada a l’àrea amb el temps complert, però la defensa quadribarrada ha refusat atenta per emportar-se un punt sofert d’un camp complicat.

CD Olímpic 0

UE Sant Andreu 0

CD Olímpic: Francis, Pepín, Sergio Heras, Nando Ramón, Ramón, Rifaterra, Da Silva, Quintana, Mendoza, Fran Moreno i Rubén.

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Marc, Nando, Xavi Jiménez (Vela 82′), Luis Blanco (Nakor 57′), Arnau (Quim Araujo 64′) i Edgar.

Àrbitre: Nicolás Espejo, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga al local Mendoza i als visitants Marc, Xavi Jiménez, Nando, Nakor i Pau.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS