CF Badalona 1 – UE Sant Andreu 1

El Sant Andreu segueix amb la seva mitjana anglesa i avui ha sumat un punt que la setmana vinent es pot fer encara més bo al Narcís Sala. Manga ha avançat els locals en el 51′ amb un gol de falta, però una gran acció individual de Nakor en el 65′ ha posat l’empat definitiu.

Escapolats i quadribarrats protagonitzaven un dels partits més atractius de la jornada i la veritat és que el duel ha estat igualat i molt obert, amb un tram final de partit on la victòria hauria pogut caure de qualsevol dels dos costats. L’expulsió del local Xavi Muñoz ha trencat el partit, però cap dels dos equips ha estat encertat en l’intercanvi d’arribades que s’ha generat a partir de llavors.

El partit ha començat amb els equips buscant el seu lloc sobre el camp. El Badalona intentava aprofundir per la banda esquerre aprofitant la verticalitat de Víctor mentre el Sant Andreu provava d’avançar amb la pilota i de buscar la referència atacant d’Edgar per descarregar el joc. Els de Piti Belmonte no han trigat a avisar, Nando, amb una rematada que ha sortit fregant el pal, resolia una centrada de Luis Blanco des de la banda. La pilota passava molt a prop de la porteria de Marcos.

Els badalonins s’aprovaven a l’àrea de Pau amb alguna centrada que el mallorquí atrapava sense problemes. Edgar, amb un xut fluix des de la frontal, i Nakor, amb una rematada per sobre del travesser, acabaven les jugades d’un Sant Andreu que tenia el control del joc.

A partir de la mitja hora els de Manolo Márquez han fet un pas endavant i han gaudit de la seva millor aproximació, tot i que sense rematada, de la primera part. Víctor centrava des de la banda esquerre i quan Goikoetxea tenia la rematada franca des de la frontal de la petita, Dídac ha posat el cap per desviar el perill. La pilota no ha sortit finalment a córner i els escapolats l’han tornat a penjar perquè Víctor, al segon pal, no encertés a trobar porteria.

Abans del descans encara hi ha hagut temps per la polèmica. Quan més amunt estava el Badalona, Nakor ha conduït un gran contraatac, ha posat la pilota a l’espai per Edgar i aquest ha caigut al límit de l’àrea quan encarava Marcos. La falta era de l’últim home, però l’àrbitre ha interpretat que no hi havia res de res.

L’inici de la segona part ha estat pel Badalona. Els locals han fet el seu primer xut a porta del partit al 48′, en una rematada de Goikoetxea que ha aturat molt bé Pau. No ha pogut fer el mateix el de Llucmajor tres minuts després, en una falta frontal llançada per Alberto Manga. Des de la mateixa posició que va arribar el gol de la primera volta contra els de Márquez, el màxim golejador del Badalona l’ha tornat a clavar per avançar els seus.

El Sant Andreu no s’ha fet enrere amb el gol i ha buscat seguir fent el seu joc. Luis Blanco, que ha quallat una bona actuació davant el seu ex equip, ha pogut empatar amb un xut des de l’interior de l’àrea, però Marcos ha desviat a córner. A l’altra banda Manga responia amb un xut per sobre el travesser de la porteria de Pau.

I llavors, al 65′, ha arribat l’empat. En una jugada extranya on els jugadors del Badalona estaven permutant posicions, Nakor s’ha avançat a tothom, s’ha fet un gran auto passada per marxar del defensa i davant la sortida de Marcos ha picat la pilota de manera magistral. Golàs pel de Badia, el seu segon aquesta temporada en lliga, i alegria al sector de la graderia andreuenca on hi havia un centenar d’aficionats quadribarrats que han recolzat l’equip en tot moment.

El gol ha donat forces al Sant Andreu, que en només un minut ha tingut una altra bona opció, però Luis Blanco no ha pogut resoldre des de l’àrea petita i ha vist com la defensa tornava a desviar a córner. Amb l’empat, l’equip ha tingut uns minuts on ha pogut tornar a tocar i tocar, buscant en cada moment la millor opció. Al darrere Pau seguia atent com a demostrant aturant una perillosa rematada de Manolo Bueno.

A mesura que s’acostava el final el Badalona ha començat a apretar amb centrades i més centrades a l’àrea, fins a tres vegades en una mateixa jugada en que la defensa no ha pogut refusar del tot el perill. Els de Piti Belmonte estaven atents per sortir al contraatac i en l’inici d’un d’aquests contracops, Xavi Muñoz ha vist la segona groga per tallar la jugada dels quadribarrats. Amb l’expulsió semblava que el Badalona renunciaria a l’atac, però la pujada d’homes andreuencs a l’atac deixava espais darrere perquè els escapolats també poguessin colpejar.

Arribavem al minut 90 i tornava a haver-hi lloc per la polèmica. Eloi i el porter del Badalona Marcos han topat en una pilota dividida dins l’àrea, però l’àrbitre no ha volgut problemes i ha assenyalat servei de porta. Veient les imatges de televisió, el penal sembla clar. Abans del final tots dos equips han buscat guanyar metres aprofitant els espais que deixava el contrari al pujar a l’atac, però les males passades han impedit trobar rematada en tots els casos.

CF Badalona 1

UE Sant Andreu 1

CF Badalona: Marcos, Vázquez, Xavi Muñoz, Ferrón, Pugui (Serramitja 68′), Alberto Manga (César Soriano 87′), Goikoetxea (Manolo Bueno 68′), Víctor, Joaquín, Álex García i Julián Robles.

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Marc, Nando (Melo 73′), Luis Blanco, Nakor (Quim Araujo 67′), Arnau (Eloi 87′) i Edgar.

Gols: 1-0 Alberto Manga (51′), 1-1 Nakor Bueno (65′)

Àrbitre: Carbonell Hernández, del col·legi valencià. Ha mostrat la targeta groga als locals Manga, Joaquín i Xavi Muñoz (2), i als visitants Moyano i Luis Blanco.


www.btvnoticies.cat

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS