UE Sant Andreu 1 – RCD Mallorca B 0

Victòria ajustada del Sant Andreu davant un filial mallorquinista molt lluitador. Xavi Jiménez, amb un golàs de tisora al minut 17, i Pau Núñez, amb diverses intervencions de mèrit, han estat els protagonistes del partit. El migcampista andreuenc ha acabat sorprenentment expulsat.

Els de Piti Belmonte segueixen en la bona línia i aquest migdia han sumat la tercera victòria consecutiva com a locals. El Mallorca B, que arribava en zona de play-off, ha demostrat el perquè de la seva situació a la classificació i ha dominat el partit en moltes fases del joc. Els vermellons han generat bones ocasions, però han topat amb un Pau molt inspirat sota pals.

Xavi Jiménez, autor d’un autèntic golàs de xilena i expulsat molt rigorosament a la segona meitat, ha estat l’altre protagonista. L’àrbitre tampoc ha estat encertat anul·lant un gol completament legal al Mallorca B per un fora de joc inexistent.

El Sant Andreu ha sortit, com sempre, a guanyar el partit. Els quadribarrats buscaven fer mal amb profunditat per les bandes, aprofitant la posició avançada d’Arnau i el recorregut dels laterals. En una incorporació de Rubén ha estat a punt d’arribar el primer, però la rematada de Xavi Jiménez l’ha desviat molt bé Felipe a córner. Primer xut a porta del partit i els reflexos del porter mallorquinista evitaven l’1-0 local.

No ha pogut respondre de la mateixa manera Felipe deu minuts més tard. Dídac despenjava una pilota amb el cap dins l’àrea i Xavi Jiménez feia el gol de la temporada. Segurament de l’única manera que podia rematar, el migcampista ha connectat una magnífica rematada de tisora que entrava ajustada al pal. Golàs i, ara sí, avantatge quadribarrada al marcador.

A partir del gol el Mallorca B ha començat a generar moltes ocasions, però llavors ha aparegut precisament un ex jugador de l’equip mallorquinista, Pau Núñez, per evitar en tres ocasions l’empat dels visitants. Primer amb una aturada amb el pit a xut de Xisco, després desviant a córner una rematada de Nico en l’u contra u, i finalment atrapant una altra rematada de Xisco. Entre aquestes accions, Aridai ha estat a punt de fer un golàs amb un xut llunyà de falta, però la pilota ha marxat fregant el travesser.

La segona meitat ha començat amb alternança d’oportunitats. Primer pel costat andreuenc, amb una pilota morta dins l’àrea del Mallorca B que Edgar ha rematat fora. Els de Miquel Soler han respost amb una triple rematada a la sortida d’un córner, però primer Pau i després la defensa han evitat la igualada.

El gol de la tranquil·litat pels de Piti Belmonte podia haver arribat al 55′ en una jugada molt i molt clara. Una recuperació dels quadribarrats ha deixat descol·locada la defensa visitant i Arnau i Luis Blanco han quedat sols davant del porter Felipe. El lateral, darrerament jugant d’extrem, ha aguantat bé fins l’últim moment la pilota i amb el porter a sobre ha obert per Blanco, que a porteria buida s’ha confiat i ha rematat al lateral de la xarxa.

Una altra de les claus del partit ha estat l’expulsió de l’autor del gol andreuenc Xavi Jiménez. L’àrbitre basc li ha mostrat la segona targeta groga, segons l’acta, per simular una falta al mig del camp. Els locals quedaven amb un home menys més de vint minuts i el Mallorca B havia mostrat ja el seu potencial atacant i rematador. No obstant, el partit ha entrat en una fase sense pràcticament rematades a porta més enllà de xuts llunyans.

L’única clara ha arribat ja al temps de descompte. El Mallorca B ha fet l’empat amb una bona rematada creuada d’Aridai, però el col·legiat no li ha donat validesa per un fora de joc inexistent del davanter mallorquinista.

Amb aquests tres punts els andreuencs segueixen amb la bona dinàmica de resultats i sumen 37 punts.

UE Sant Andreu 1

RCD Mallorca B 0

UE Sant Andreu: Pau, Rubén, Moyano, Xavi Jiménez, Luis Blanco (Melo 65′), Marc, Nando, Arnau (Quim Araujo 76′), Dídac, Edgar (Eloi 86′) i Fran Grima.

RCD Mallorca B: Felipe, Company, Bigas, Charlie, Damià, Uche (Alberto 67′), Aridai, Nico, Abdón, Xisco i Dídac.

Gols: 1-0 Xavi Jiménez (17′).

Àrbitre: Azkue Otegi, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals Pau, Xavi (2), Luis Blanco, Nando, Arnau, Dídac i Fran Grima, i als visitants Bigas i Company.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS