UE Sant Andreu 2 – CD Atletico Baleares 1

El Sant Andreu ha superat el millor equip de la categoria en una demostració de coratge i confiança. Antoñito ha avançat els balears ben d’hora, però els andreuencs han sabut reaccionar i Luis Blanco, al 22′, i Quim Araujo, a un quart d’hora pel final, han segellat la remuntada.

Ha estat un dels millors partits que s’han vist al Narcís Sala aquesta temporada. Dos equips als que els hi agrada i aposten per proposar joc, es veien les cares en un matí fred a l’estadi andreuenc. Tots dos han buscat imposar-se en els primers minuts d’enfrontament, però era el Sant Andreu qui s’acostava més a l’àrea rival. Dues faltes laterals penjades a l’àrea posaven en alerta la defensa balear.

Els mallorquins han pujat línies intentant connectar amb les seves referències ofensives, però no comptaven amb que el Sant Andreu podia fer mal buscant espais al contraatac. En una recuperació al mig del camp andreuenc, Marc ha conduït perfectament el contracop i ha obert a la dreta per Xavi Jiménez, que després de driblar el porter, s’ha quedat sense espai per fer la rematada i ha enviat la pilota al lateral de la xarxa.

La resposta del Balears ha estat contundent. En una jugada individual d’Antoñito i aprofitant una incertesa de Melo, l’ex del Sevilla ha enviat una rematada creuada lluny de l’abast de Pau. Primera rematada a porta i primer gol, el gran perill d’equips amb tanta qualitat com el de Gustavo Siviero.

Els andreuencs no han perdut la fe tot i el gol i han seguit lluitant. Una relliscada al mig del camp blanc-i-blau ha permés als locals fer l’empat. Luis Blanco ha recuperat la pilota amb espai a tres quarts de camp, ha conduit fins l’àrea, i davant la sortida de Biel, ha driblat el porter abans d’enviar la pilota al fons de la xarxa.

No ha estat un partit especialment amb moltes ocasions, però la lluita per tenir l’iniciativa de tots dos equips el feia atractiu. Un xut des de la frontal d’Arnau, rebutjat pel porter balear Biel, ha estat l’última aproximació abans del descans. L’autor del gol del Sant Andreu, Luis Blanco, es retirava del terreny de joc amb molèsties minuts abans de finalitzar el primer temps.

A la represa l‘Atletic ha volgut manar més. Pau salvava el gol a rematada de Dani als cinc minuts de la segona. L’equip buscava per dalt la referència ofensiva d’Edgar, que avui debutava com a jugador quadribarrat. Però ha estat en un altre contraatac, portat per Xavi Jiménez, on ha arribat el perill. Obert a l’esquerre ha rebut Arnau, que novament ha vist com el seu xut l’atrapava el porter Biel.

Els illencs tampoc generaven perill massa clar en atac i han tornat a pagar cara una errada defensiva. Quim Araujo, que acabava d’entrar substituint el debutant Edgar, ha cregut en el gol, ha pressionat Mantovani i li ha robat la cartera per superar per sota les cames un Biel que es trobava avançat.

Només calia aguantar el resultat, i l’equip ha apretat les dents per aconseguir-ho. Presionant a tot arreu, multiplicant-se, fent ajudes, tot ha estat bo per donar la campanada i fer caure el millor equip de la Segona B. L’afició, avui amb la presència de la penya ‘Al Hueco’ de la Montanyesa, no ha pogut respirar tranquila però fins el xiulet final. El pichichi Jesús Perera es disposava a llançar una falta frontal, era el 95′, però Pau ha tret una gran mà perquè tothom pogués celebrar aquests tres punts.

UE Sant Andreu 2

CD Atletico Baleares 1

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Rubén, Melo, Moyano, Marc, Nando, Xavi Jiménez (Eloi 89′), Luis Blanco (Nakor 41′), Arnau i Edgar (Quim Araujo 69′).

CD Atletico Baleares: Biel, Izquierdo, Mantovani, Marc, Angulo, Mathias, Diop (Fullana 81′), Lawal, Peter, Antoñito (Perera 72′) i Dani (Thiago 67′).

Gols: 0-1 Antoñito (10′), 1-1 Luis Blanco (22′), 2-1 Quim Araujo (76′).

Àrbitre: Cruz Quintero, del comitè tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Melo, Xavi, Nando i Edgar, i als visitants Izquierdo, Mantovani, Diop i Thiago.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS