CD Teruel 2 – UE Sant Andreu 1

L’equip ha sumat una derrota injusta en la seva visita a Pinilla. No es complien ni 15 segons de partit quan els locals s’han avançat aprofitant una errada de la defensa quadribarrada. Quim Araujo empatava al 71′, però Álex, en un contraatac, deixava els tres punts a Teruel.

No podia haver començat pitjor el partit pels interessos dels andreuencs. Només treure de centre el Teruel, una passada llarga a l’àrea ha creat dubtes entre Moyano i Morales, que no s’han entès, i ho ha aprofitat Souto per avançar-se a tothom i fer pujar l’1 a 0 al marcador. No havien passat ni 15 segons que els locals es trobaven amb el premi del gol per un error no forçat.

Els aragonesos han aprofitat l’impuls del gol per seguir atacant i han enllaçat un parell d’accions perilloses per banda que s’han passejat per l’àrea andreuenca. Els quadribarrats buscaven la referència ofensiva d’Edgar per fixar els centrals i despenjar pilotes, però no trobaven la manera d’arribar a l’àrea de Bodo. Nando, amb un xut desviat, feia la primera tímida acció ofensiva de l’equip.

El Teruel es trobava més còmode i ho tornava a demostrar amb una arribada molt clara. Novament Souto, autor del gol, enviava una rematada fregant el pal quan estava sol davant Morales. La reacció del Sant Andreu, i millor ocasió de la primera part pels andreuencs, un potent xut llunyà de Marc Martínez que atrapava bé Bodo.

El partit ha entrat en una fase força ensopida on només en el tram final de la primera part el Sant Andreu ha començat a dominar posicionalment i a posar pilotes a l’àrea. Quim Araujo, amb una rematada molt fluixa, feia el segon xut entre els tres pals dels andreuencs.

A la segona part el Teruel ha fet un pas enrere i ha cedit la iniciativa clarament al Sant Andreu, que no trobava la manera de posar centrades perilloses a l’àrea. A pilota aturada, en una falta frontal picada per Marc, els quadribarrats feien el primer avís del segon temps.

Fins que ha arribat el gol. El mateix protagonista, Quim Araujo, i gairebé en el mateix minut que diumenge passat, el 71, recollia una passada en profunditat per superar Bodo per sota les cames. Un empat al marcador que feia justícia al partit que s’estava veient.

El gol rebut ha fet avançar línies a l’equip aragonès, que veia com el seu públic li exigia més. El partit ha entrat durant uns minuts en terreny de ningú fins que s’ha tornat a obrir i el Sant Andreu ha rebut un cop molt dur.

Edgar no arribava per un pèl a una gran centrada de Xavi Jiménez, el Teruel montava el contraatac, i Álex superava per dalt Morales en el primer xut a porta dels aragonesos en el segon temps. Un gol que donava, injustament, la victòria als locals.

El gol ha sentat com un gerro d’aigua freda a l’equip que pràcticament ja no ha pogut reaccionar. Al límit del temps reglamentari, Souto ha vist la segona groga i ha estat expulsat, però ja no hi havia temps i els quadribarrats tornen de Teruel amb una derrota cruel.

CD Teruel 2

UE Sant Andreu 1

CD Teruel: Bodo, Pablo García, Carlos David (Raúl Muñoz 85’), Monforte, Aimar, Antonio López (Chirri 69’), Álex Sánchez (Ismael 86’), Víctor Salas, Bruno, Souto i David Feito.

UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Moyano, Dídac, Rubén, Carroza, Nando (Xavi Jiménez 46’), Luis Blanco (Arnau 78’), Marc, Quim Araujo i Edgar.

Gols: 1-0, Souto (1’), 1-1 Quim Araujo (71′), 2-1 Álex (83′).

Àrbitre: Gorostegui Fernández, del col·legi basc. Ha mostrat la groga als locals Antonio López, Souto (2), Chirri i Bodo, i als visitants Nando, Edgar, Carroza, Rubén i Dídac.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS