CF Reus Deportiu 2 – UE Sant Andreu 1

S’ha acabat la ratxa d’imbatibilitat. Sis setmanes més tard l’equip ha tornat a perdre i ho ha fet després d’avançar-se en el marcador amb un gol matiner de Moyano. Chumbi i S.León han capgirat el marcador a la segona part. Marcos ha tornat a jugar uns minuts i ha debutat Álex.

Tots dos equips arribaven igualats en pràcticament tot al partit d’aquesta tarda. Les dinàmiques, però, eren diferents. El Reus buscava tornar a guanyar al seu estadi mentre que el Sant Andreu volia els tres punts que no va poder sumar la setmana passada a casa. El duel ha tingut alternatives per tots dos equips i ha estat el conjunt local qui les ha aprofitat i s’ha endut la victòria.

I això que el partit no podia haver començat millor pels interessos dels andreuencs. En la primera aproximació perillosa a l’àrea, Vela ha posat una falta lateral al segon pal i Moyano, sorprenent a la defensa del Reus amb una volea, ha clavat la pilota al fons de la xarxa per avançar els seus.

L’equip de Santi Castillejo no s’ha deixat influir pel cop encaixat i, sense dubtar-ho, s’ha estirat en busca de la porteria quadribarrada. En només dos minuts, el 16′ i el 17′, primer Pau, amb una bona aturada a rematada de Chumbi, i després un gol anul·lat per fora de joc de Pablo Álvarez, evitaven que l’equip roig i negre igualés en el marcador.

Els andreuencs es defensaven i els del Baix Camp seguien buscant la porteria amb insistència. El porter balear Pau Núñez responia molt bé a totes les pilotes que li arribaven. Al 29′, evitant un gol a xut de falta enverinat de Robert, i deu minuts més tard, atrapant amb alguna dificultat una rematada de Chumbi.

A l’altra porteria a punt ha estat Edgar d’ampliar diferències aprofitant una centrada des de la dreta de Fran Grima. El davanter ex del Gavà ha posat molt bé el peu, però la pilota ha sortit fregant el pal. Era tot just la segona arribada perillosa de la primera part a la porteria reusenca. L’ex andreuenc Socías ha posat l’últim avís abans del descans amb un cop de cap per sobre la porteria de Pau.

A la segona meitat els de Santi Castillejo han sortit molt forts i no han trigat ni dos minuts a fer l’empat. Una pilota a l’espai a l’àrea del Sant Andreu no ha encertat Pau a refusar-la i la seva sortida en fals l’ha aprofitat Chumbi per fer el gol pràcticament a porta buida. Un gol psicològic que ha canviat el partit.

Piti Belmonte ha reaccionat donant entrada a Marcos, que tornava a jugar després que el passat 25 de gener fos operat d’una fractura al dit del peu. I ha estat a partir de l’equador de la segona part que la cosa s’ha animat a totes dues porteries, amb opcions per les dues bandes i la punteria com a factor decisiu.

A l’equip andreuenc ha estat Nakor Bueno qui ha disposat de les ocasions més clares. Al 65′ una rematada amb el cap del vallesà a centrada de Xavi Jiménez la desviava el porter Ángel a córner amb una gran aturada. Set minuts més tard, mateixos protagonistes i novament el porter del Reus reaccionava molt bé, aquest cop a una rematada amb la dreta de Nakor.

Amb l’entrada de Quim Araujo i el debut en partit oficial d’Àlex l’equip ho seguia buscant, però el Reus tenia perill i ho demostrava amb una jugada que finalitzava Trujillo i Pau refusava amb una grandíssima intervenció. No ha pogut fer res el del Llucmajor a la següent jugada, quan Sergio León, amb poc angle, ha trepitjar la pilota i ha tret un xut que significava el 2 a 1.

A partir d’aquest moment el Sant Andreu ha buscat reaccionar, però l’injusta expulsió de Dídac, que ha vist la segona groga per lluitar una pilota dividida, li ha tallat les ales. Només Nakor, novament amb el cap i aquest cop a una falta penjada per Quim Araujo, ha tingut l’opció de tornar a igualar el marcador en el descompte.

S’acaba una bona dinàmica de resultats positius però cal que pensar ja en el proper compromís, diumenge vinent a les 12.00h al Narcís Sala contra el Dènia.

CF Reus Deportiu 2

UE Sant Andreu 1

CF Reus Deportiu: Ángel, Marc Carrasco, Robert (Trujillo 76′), Ferran, Socías, Beñat, Durán, Taranilla, Álvaro, Pablo (Sergio León 60′) i Chumbi (Sangrà 85′).

UE Sant Andreu: Pau, Fran Grima, Dídac, Moyano, Rubén, Nando, Vela (Álex 75′), Xavi Jiménez, Nakor Bueno, Arnau (Quim Araujo 62′) i Edgar (Marcos 54′).

Gols: 0-1 Moyano (10′), 1-1 Chumbi (47′), 2-1 Sergio León (81′).

Àrbitre: Cuesta Ferreiro, del col·legi madrileny. Ha mostrat la groga als locals Robert, Beñat, Chumbi, Taranilla i Trujillo, i als visitants Nando, Dídac (2) i Xavi Jiménez.


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS