Huracán CF 1 – UE Sant Andreu 0

Derrota per la mínima en la visita de l’equip aquesta tarda a Manises. Els valencians s’han avançat al límit del descans amb un gol de David Fas, però s’han quedat amb deu homes a la represa per expulsió de Mateos. Un fet que els quadribarrats no han pogut aprofitar.

El Sant Andreu torna de buit de València després de sortir derrotat d’un partit molt travat i incòmode. Les dimensions reduïdes del camp de Manises han dificultat molt la circulació de pilota i els quadribarrats no han trobat velocitat en la passada ni desequilibri individual.

La millor ocasió del partit pels homes de Piti Belmonte ha estat la primera, amb un xut des de la frontal de Marc Martínez que ha atrapat bé Paco. La segona arribada clara ha estat per Quim Araujo, que ha xutat desviat.

A l’altra banda l’Huracán portava perill amb un parell de cops de cap que marxaven desviats per sobre la porteria de Morales, però les accions clares de perill brillaven per la seva absència. Fins que al minut 42′, David Fas ha aprofitat un mal refús defensiu per avançar els seus en el marcador. Gol psicològic just abans de marxar al vestidor.

La segona part en canvi ha començat amb una gran notícia pels interessos andreuencs: l’Huracán es quedava amb 10 homes per expulsió de Mateos, que veia la segona targeta groga. I malgrat la superioritat numèrica, ni així ha pogut l’equip. No hi havia manera d’arribar a la porteria de Paco amb claredat.

Tot el contrari. Els valencians han estat a punt d’ampliar diferències en un contraatac on Dídac ha salvat una doble rematada sota pals. El mateix Dídac ha estat qui ha pres la iniciativa quan l’equip ha canviat d’idea i ha començat a acumular homes al davant amb l’entrada de Luis Blanco i Nakor. Una pilota penjada del central la rematava Nakor, però l’esfèrica s’estavellava en la defensa.

Els blanc i vermells seguien sortint amb perill al contraatac i Morales apareixia per aturar una rematada de Willian. La superioritat numèrica quedava en res perquè Álex, que debutava coma titular, també era expulsat per doble groga al 88′.

Abans del final els locals encara han tingut temps per enviar una pilota al pal en una remtada d’Omar. Era el temps del descompte i els quadribarrats ja només podien provar-ho penjant pilotes, inclús amb la incorporació de Morales a la rematada, però la defensa valenciana ha estat encertada i ha evitat qualsevol rematada.

Huracán CF 1

UE Sant Andreu 0

Huracán CF: Paco, Mateos, Tomás Ruso, Amarilla, Alexis, Hernández (Cortés 80′), Javi Moreno, Omar; David Fas, Morgado (Willian 82′)i Rufino (Agudo 48′).

UE Sant Andreu: Morales, Álex, Dídac, Moyano (Borja 46′), Rubén, Marc, Carroza (Nakor 55′), Xavi Jiménez (Luis Blanco 75′), Quim Araujo, Arnau i Edgar.

Gols: 1-0 David Fas (42′).

Àrbitre: Gordillo Aguilar, del col·legi balear. Ha mostrat la groga als locals Mateos (2) i Agudo, i als visitants Rubén, Arnau, Álex (2) i Dídac.

Foto: Judit Andreu


www.btvnoticies.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS